Pentru ca esti un utilizator nou si probabil nu ai citit inca regulamentul acestui forum, daca nu functioneaza metoda sugerata de Muzet, iti sugerez sa faci ca mai jos.
La fiecare subforum, la Setări generale ale forumului, ar trebui sa marchezi cu DA doua optiuni:
1.Afişează subforumurile în legendă: - Afişează subforumurile acestui forum în index sau în altă parte ca şi o legătură în cadrul legendei dacă opţiunea acestora “Afişează subforumul în legenda forumului părinte†este activată.
2.Afişează subforumul în legenda forumului părinte: - Afişează acest forum în index sau în altă parte ca şi o legătură în cadrul legendei forumului părinte dacă opţiunea “Afişează subforumurile în legendă†este activată în forumul parinte.
Imi cer scuze ca nu am cautat si iti multumesc dorin pentru ca ai tinut cont ca sunt nou. Daca se poate, puteti sa imi spuneti in Engleza? Pentru ca meniul este in engleza. Va multumesc mult.
Aici suportul este pentru limba romana. Eventual iti poti instala limba romana pe partea de admin ca sa faci configurarile de acolo sau sa interpretezi/adaptezi termenii din romana in engleza.
Putin efort nu strica. Altfel nu ajungem nicaieri daca asteptam ca totul sa fie mura-n gura.