Am instalat AutoMOD cu cateva ore in urma, apoi m-am apucat sa descarc si sa uploadez tot felu' de MOD-uri pentru versiunea 3.0.4, am instalat user_warnings_ban_info_in_viewtopic_1-0-2 si mergea foarte bine; am sters tema prosilver 3.0.6 si am inlocuit-o cu 3.0.4. Vazand ca acel stil mi s-a instalat cu succes si ca inca aparea pe forum dupa ce am facut din nou o modificare in tema, mai exact am sters prosilver 3.0.4 si am reuploadat prosilver 3.0.6, m-am gandit sa sterg din nou prosilver 3.0.4 ca ma mai uploadez si alte MOD-uri pe care voiam sa le instalez pe forum-ul meu cu AutoMOD; si asa am facut! Am pus vreo 6 MOD-uri, le-am instalat pe toate (sau doar vreo 5 dintre ele), apoi am observat ca user_warnings_ban_info_in_viewtopic_1-0-2 nu mai aparea pe forum asa cum trebuia, mai bine zis nu mai aparea deloc. Am incercat sa dezinstalez MOD-ul din AutoMOD, insa primeam erori cum ca nu imi poate gasi anumite modificari din fisiere sau ceva de genu' asta.
M-am apucat sa reuploadez prosilver 3.0.6 (deja ma durea pe mine capul, da' pe forumu' meu..

Deja asteptam erori noi .. erau din ce in ce mai multe

Degeaba!! Am inceput sa primesc erori de genu' : /forum/install/install_install.php doesn't exist (parca.. oricum, era eroarea 404..), asa ca am uploadat dupa aceea si directorul install si m-am apucat sa instalez forum-ul, crezand ca defapt eu fac o suprascriere a fisierelor (asa crezusem si cand am dat upload la continutul arhivei si am vazut apoi ca imi cerea install_install.php

Nu am continuat mult.. m-am oprit din instalare.. apoi mi-am amintit ca facusem un backup la forum pe data de 23.. si am spus ca asa il pot restaura; dar nu mi-a spus nimeni cum sa fac asta

In sfarsit am reusit sa dau un backup la tot serverul din data de 17 parca.. si mi-am refacut forum-ul.
A fost prima raza de soare

Astept acum pana astazi (pe lumina adica

Am insa o intrebare si pentru voi (team, daca ceilalti nu stiu raspunsul..): daca fac un backup din Intretinere (din P.A.), apoi downloadez fisierul, ce trebuie sa fac cu el pentru a face restaurarea? Stiu ca se salveaza acolo in tabel si ca link, insa de acolo stiu ce sa fac.
Si o alta intrebare: ma puteti ajuta in vreun fel cu problemele acestea?
Daca cei de la host imi vor face backup, asta inseamna ca voi revenii la problemele de mai sus (

Si inca ceva: va urez tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua, sanatate, bucurie si fericire, iar dragostea sa va lumineze sufletele.
Sarbatori fericite!