Problema grava cu forum-ul meu!!!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Problema grava cu forum-ul meu!!!

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Mai exact:
Am instalat AutoMOD cu cateva ore in urma, apoi m-am apucat sa descarc si sa uploadez tot felu' de MOD-uri pentru versiunea 3.0.4, am instalat user_warnings_ban_info_in_viewtopic_1-0-2 si mergea foarte bine; am sters tema prosilver 3.0.6 si am inlocuit-o cu 3.0.4. Vazand ca acel stil mi s-a instalat cu succes si ca inca aparea pe forum dupa ce am facut din nou o modificare in tema, mai exact am sters prosilver 3.0.4 si am reuploadat prosilver 3.0.6, m-am gandit sa sterg din nou prosilver 3.0.4 ca ma mai uploadez si alte MOD-uri pe care voiam sa le instalez pe forum-ul meu cu AutoMOD; si asa am facut! Am pus vreo 6 MOD-uri, le-am instalat pe toate (sau doar vreo 5 dintre ele), apoi am observat ca user_warnings_ban_info_in_viewtopic_1-0-2 nu mai aparea pe forum asa cum trebuia, mai bine zis nu mai aparea deloc. Am incercat sa dezinstalez MOD-ul din AutoMOD, insa primeam erori cum ca nu imi poate gasi anumite modificari din fisiere sau ceva de genu' asta.
M-am apucat sa reuploadez prosilver 3.0.6 (deja ma durea pe mine capul, da' pe forumu' meu.. :( ), si am incercat sa dezinstalez MOD-urile instalate: degeaba!! Primeam erori si mai multe.. si mi-a venit alta idee: sa sterg directoarele cu MOD-urile instalate de pe forum-ul meu (cele uploadate in root/store/mods), crezand ca asa se vor dezinstala MOD-urile.. insa nu a fost asa :(
Deja asteptam erori noi .. erau din ce in ce mai multe :( . Mi-am amintit cum spusese bogdan (parca), intr-un topic de-al meu, ca ar fi bine sa fac o suprascriere la toate fisierele [nu mai stiu despre ce era vorba si unde, caci acum este tarziu si sunt obosit sa mai caut, dar scriu crezand ca maine (adica azi dar pe lumina) imi va raspunde cineva si ma va ajuta], si asa am facut: am downloadat arhiva phpbb 3.0.6 full package, am sters directorul install, apoi m-am apucat sa reuploadez pe host "forum-ul".
Degeaba!! Am inceput sa primesc erori de genu' : /forum/install/install_install.php doesn't exist (parca.. oricum, era eroarea 404..), asa ca am uploadat dupa aceea si directorul install si m-am apucat sa instalez forum-ul, crezand ca defapt eu fac o suprascriere a fisierelor (asa crezusem si cand am dat upload la continutul arhivei si am vazut apoi ca imi cerea install_install.php :( ).
Nu am continuat mult.. m-am oprit din instalare.. apoi mi-am amintit ca facusem un backup la forum pe data de 23.. si am spus ca asa il pot restaura; dar nu mi-a spus nimeni cum sa fac asta :? !
In sfarsit am reusit sa dau un backup la tot serverul din data de 17 parca.. si mi-am refacut forum-ul.
A fost prima raza de soare :shock: .. apoi le-am cerut celor ce imi ofera host-ul sa-mi dea un backup de pe data de 25 decembrie, ora 02:00 noaptea, sperand ca asa imi voi recupera datele. Ei sunt singura mea speranta in momentul de fata, caci altceva nu stiu ce sa mai fac! Imi batusem atat de mult capul cu forum-ul.. temele, MOD-urile, topicurile, posturile.. imi venea sa mor :cry:
Astept acum pana astazi (pe lumina adica :| ) sa vad daca imi dau cei de la host backup, astfel incat sa pot rezolva toate problemele.
Am insa o intrebare si pentru voi (team, daca ceilalti nu stiu raspunsul..): daca fac un backup din Intretinere (din P.A.), apoi downloadez fisierul, ce trebuie sa fac cu el pentru a face restaurarea? Stiu ca se salveaza acolo in tabel si ca link, insa de acolo stiu ce sa fac.
Si o alta intrebare: ma puteti ajuta in vreun fel cu problemele acestea?
Daca cei de la host imi vor face backup, asta inseamna ca voi revenii la problemele de mai sus ( :arrow: Am incercat sa dezinstalez MOD-ul din AutoMOD, insa primeam erori cum ca ...), deci voi avea nevoie de ajutor; am sa le scriu tot in topicul acesta.

Si inca ceva: va urez tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua, sanatate, bucurie si fericire, iar dragostea sa va lumineze sufletele.
Sarbatori fericite!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Re: Problema grava cu forum-ul meu!!!

Mesaj de bogdan »

paranormal scrie:Am insa o intrebare si pentru voi (team, daca ceilalti nu stiu raspunsul..): daca fac un backup din Intretinere (din P.A.), apoi downloadez fisierul, ce trebuie sa fac cu el pentru a face restaurarea? Stiu ca se salveaza acolo in tabel si ca link, insa de acolo stiu ce sa fac.
E usor de facut restaurarea: http://www.phpbb.com/support/tutorials/ ... .php?tid=2
paranormal scrie:Si o alta intrebare: ma puteti ajuta in vreun fel cu problemele acestea?
Ideea e sa nu incarci forumul cu multe MOD-uri mai ales daca nu stii sa le configurezi/intretii. Gandeste-te care ar fi intradevar utile, citeste apoi cum se procedeaza la instalare, asigura-te ca sunt compatibile cu versiunea ta si abia apoi treci la treaba. Altfel o sa tot ai probleme...
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Dar voi nu detineti nici un fel de informatii despre mesaje, membrii s.a., sau despre altceva?
Nu imi puteti da un backup la forum?
dorin
Fost coleg
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de dorin »

paranormal scrie:Dar voi nu detineti nici un fel de informatii despre mesaje, membrii s.a., sau despre altceva?
Nu imi puteti da un backup la forum?
De unde ? Ar fi fost frumos, nu ? Ca un cadou de Craciun ! ;)
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Va dati seama :lol:
Închis