Permisiuni forum.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Permisiuni forum.

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Salutare tuturor!

Am intampinat o problema cu setarile unui forum.
Am creat un forum, apoi i-am schimbat setarile astfel incat acolo sa aiba acces numai un anumit grup de utilizatori, apoi, cand doresc sa accesez forumul, imi apare mesajul:
Nu aveţi permisiunile necesare pentru a citi subiectele din cadrul acestui forum.
Setarile grupului de Administratori sunt setate pe Acces total in acel forum, si chiar m-am adaugat si pe mine in grupul respectiv.
Dar degeaba!
Ma puteti ajuta?

Am mai intrebat prin alte topicuri cum pot seta un forum astfel incat, la accesarea lui, membrilor carora eu nu le dau permisiunea acolo decat pentru vizualizarea forumului, nu si pentru citire, sa le apara urmatorul mesaj:
Imagine

O seara placuta!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Re: Permisiuni forum.

Ma ajuta si pe mine cineva?
Am mai observat ceva zilele astea.. :
Am intrat in P.A. --> Permisiuni --> Vezi permisiuni forum (la PERMISIUNI MASTI), si apare asa:
Imagine
Si cand dau click la Vizualizare permisiuni pentru admin, apar permisiunile cam asa:
Imagine
Toate sunt pe Niciodata in afara de Poate vedea forumul.
De ce? Peste tot unde am facut setarile pentru acel subforum (Practici Magice Avansate) am pus acces total pentru Administratori, inclusiv pentru admin.
Ce se intampla de tot nu pot vedea acel subforum??
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

E de dorit ca inainte sa faci orice modificari sa te documentezi si sa intelegi exact cum trebuie procedat. Altfel ai tot felul de probleme facand modificari "dupa" ureche in ultima perioada fiind foarte activ pe forumul de suport de aici.

In primul rand nu stiu ce vrei sa setezi in sectiunea Permisiuni masti. Din cate stiu eu acolo se specifica setarile standard pentru utilizatori, grupuri, forumuri. Din moment ce tu vrei pe un anumit forum sa limitezi accesul, ar fi trebuit sa te "joci" cu sectiunile Permisiuni forum si Permisiuni grup creand un grup special - Grup 1 - care sa poata citi subiectele din forumul respectiv controland (prin adaugare la Grupul 1) utilizatorii ce vor primi dreptul de a "citi" acel forum.

Iti recomand sa citesti si documentatia oficiala phpBB3 si in special sectiunea dedicata permisiunilor. Daca tu nu intelegi ce se intampla acolo o sa-ti fie greu sa administrezi forumul.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

bogdan, inainte de a scrie aici, am facut tot ce stiam.
Am umblat si prin Permisiuni forum si Permisiuni grupuri. La Permisiuni forum am setat asa:
Imagine
Asta apare la Permisiuni forum pentru admin, in acel subforum: ACCES TOTAL!!!
Insa nu pot face nimic acolo.
Am incercat sa umblu pe la Permisiuni măşti, insa nu pot modifica nimic.
Ce pot face ca sa am acces acolo?
Am incercat anterior si cu un grup (Membrii cu drepturi depline se numea), am adaugat acolo niste useri, am pus setarile grupului: sa aiba acces acolo ptr vizualizare, scriere s.a. ... dar degeaba .. :(
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

O intrebare: ai facut ceva modificari la forum in afara faptului ca folosesti o tema care nu e standard?

Creeaza un utilizator nou si include-l intr-un grup nou, urmand ca din PA -> Permisiuni forum -> Grupuri - > Grup nou -> Modificare permisiuni sa selectezi la Rol: Acces total
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”