Update 3.0.5 -> 3.0.6
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Update 3.0.5 -> 3.0.6
Am facut update de la 3.0.5 la 3.0.6 insa imi spune cand ma duc la admin: 'phpBB detected an incomplete automatic update.'
M-am uitat si in baza de date iar la config imi spune ca versiunea este 3.0.6, dar la admin imi spune ca am tot 3.0.5 la current version.
Cum as putea rezolva aceasta problema?
Multumesc anticipat!
M-am uitat si in baza de date iar la config imi spune ca versiunea este 3.0.6, dar la admin imi spune ca am tot 3.0.5 la current version.
Cum as putea rezolva aceasta problema?
Multumesc anticipat!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Update 3.0.5 -> 3.0.6
Cum ai facut actualizarea ? Ce metoda ai folosit, Automatic Update Package ? Mesajul apare imediat cum intri in PA ?
Ar fi utila o captura.
Ar fi utila o captura.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
Mi-am dat seama mai greu de la ce era.
Eu facusem update la baza de date si la fisiere (cam acestea sunt cele mai importante doua faze), insa cand am ajuns la fisiere imi spunea ca sunt diferente. Am facut modificarile asupra fisierelor, insa mai aveam inca unu care era in conflict. Din cauza acestui fapt update-ul nu era complet.
Dupa modificarea si ultimului fisier update-ul s-a incheiat cu succes.
Multumesc mult pentru rabdare!
Eu facusem update la baza de date si la fisiere (cam acestea sunt cele mai importante doua faze), insa cand am ajuns la fisiere imi spunea ca sunt diferente. Am facut modificarile asupra fisierelor, insa mai aveam inca unu care era in conflict. Din cauza acestui fapt update-ul nu era complet.
Dupa modificarea si ultimului fisier update-ul s-a incheiat cu succes.
Multumesc mult pentru rabdare!
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.6
- Nivel phpBB: Neexperimentat
eu am o problema legata de faptul ca nu imi mai apare dupa update partea de subsol unde era si chestia cu panoul administratorului si acum pur si simplu nu stiu sa mai intru in partea de administrare... http://www.smart-transport.ro/forum
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Dar reusesti sa te autentifici pe forum?
Ca si solutie alternativa poti folosi Support Toolkit RC3 prin intermediul caruia ar trebui sa poti avea acces la PA si sa folosesti cateva functii aditionale de administrare.
Ca si solutie alternativa poti folosi Support Toolkit RC3 prin intermediul caruia ar trebui sa poti avea acces la PA si sa folosesti cateva functii aditionale de administrare.
-
- Nou venit
da.... ma pot autentifica, ba mai mult, daca vreau sa gestionez un utilizator ma trimite automat in partea de admin.....singura problema este ca nu mai apare acel "subsol"
- dorin
- Fost coleg
Cum ai facut update-ul ?
-
- Nou venit
am urmat pasii intocmai de pe site
- dorin
- Fost coleg
Asta nu e un raspuns care sa ne si sa te ajute ! iti voi furniza variante ajutatoare:
1.Automatic Update Package
2.Patch Files
3.Changed Files Only
Pentru oricare din variante trebuia sa faci si Code Changes pentru fisierele de limba si stil !
Daca nu ati apare partea de "subsol" cum spui tu, ar trebui sa verifici daca ai facut corect modificarile in fisierele de stil !
1.Automatic Update Package
2.Patch Files
3.Changed Files Only
Pentru oricare din variante trebuia sa faci si Code Changes pentru fisierele de limba si stil !
Daca nu ati apare partea de "subsol" cum spui tu, ar trebui sa verifici daca ai facut corect modificarile in fisierele de stil !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Daca iti lipseste doar link-ul pentru PA si informatiile de copyright, acestea se pot adauga usor comparand fisierul original \styles\nume_stil\template\overall_footer.html din kit-ul phpbb 3.0.6 cu cel pe care il ai tu.
Oricum trebuie sa vezi cum s-a ajuns la aceasta situatie pentru ca update-ul nu avea cum sa elimine aceste linii de cod.
Oricum trebuie sa vezi cum s-a ajuns la aceasta situatie pentru ca update-ul nu avea cum sa elimine aceste linii de cod.