Salutare baieti. Am si eu o alta intrebare (de fapt 2) :
1. La BBCODES, cum pot sa modific astfel incat sa imi deschida linkul in alta fereastra ? Trebuie sa adaug target="_blank" in codul acestui BBCODE, dar nu stiu cum.
2. La forumul meu, daca cineva baga un mesaj mai mic de 1.000 chars, totul merge perfect. Daca insa depaseste 1.00 chars, atunci nu mai se activeaza BBCODES. In loc sa apara textul boldad de exemplu, apare ca " text aici " - ca si cum scriptul ar ignora BBCODES. Care ar putea fi problema si ce-i de facut ?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre !
Probleme cu BBCODES
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Probleme cu BBCODES
Pentru problema 1 poti folosi MODul Prime Links, se instaleaza usor si face ce vrei tu.
La problema 2 - ar trebui sa verifici in PA care e limita maxima a caracterelor pe mesaj.
La problema 2 - ar trebui sa verifici in PA care e limita maxima a caracterelor pe mesaj.
Salut si mersii frumos pentru raspunsuri.dorin scrie:Pentru problema 1 poti folosi MODul Prime Links, se instaleaza usor si face ce vrei tu.
1. Se poate rezolva cu linkurile fara sa instalez nici un mod ?
2. Unde anume sa verific limita maxima a caracterelor pe mesaj ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
1. Nu
2. In PA - General - Configurări mesaj - Publicare - Numarul maxim de caratere pe mesaj - pune 0 pentru un numar nelimitat de caractere.
2. In PA - General - Configurări mesaj - Publicare - Numarul maxim de caratere pe mesaj - pune 0 pentru un numar nelimitat de caractere.