Nu merg atasamentele cum trebuie

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
razvanjr
Utilizator înregistrat

Re: Nu merg atasamentele cum trebuie

Mesaj de razvanjr »

DirTek scrie:Poti da mai multe detalii?

Ce fel de eroare primesti?
Ai instalat moduri care afectau intr-un mod atasamentele?

Cred ca este o eroare in sistemul de permisii.

Ar trebui sa urmezi sfatul lui bogdan. (plus update la 3.0.6 desi o ai nevoie de o tema compatibila pentru versiune)

Copiaza folderul htdocs (sau root....numele poate fi diferit) in calculator, apoi uploadeaza-l pe un cont de hosting gratuit pentru a testa daca ai aceeasi problema.

Cum zicea si bogdan, problema poate fii din cauza hostului.
Salut. Nu primesc nici o eroare, pur si simplu atasamentul nu apare jos acolo unde ar trebuii sa apara.

Daca am nevoie de tema nu se poate rezolva, ca mi-a modificat cineva tema pe care o am cu mai multe chestii.

Daca nu aveti alta solutie, pana la urma ramane sa il mut sa vad daca mai face belele...
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

razvanjr scrie:
bogdan scrie:
razvanjr scrie:Despre ce teste vorbesti ? Ca nu prea vad nimic de nici un test scris 8) ? Please advise !
Scrie clar mai sus:
bogdan scrie:Copiaza forumul pe alt server (sau local) si vezi daca ai aceeasi problema.
Pai da, dar tot tu ai zis "Oricum nu are rost sa schimbi hostul pana nu te asiguri care e problema." - si sunt de acord cu tine aici, nu are rost sa schimb hostul pana nu sung sigur ca nu e alta problema, nu?
Tu chiar nu intelegi?
Ti-a spus sa incerci pe local (foloseste XAMPP pentru asta) sau un host gratuit ( sunt destule). Nu te-a pus sa cumperi un server.
Comunitatea What's Funny
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

A, okey am inteles gata. Hai ca asa o sa fac si vedem ce iese.
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

In cazul in care intereseaza pe cineva, am rezolvat problema, nu erau limitele setate in admin corect, erau puse max limits 600x600, deci pozele care depaseau aceste limite nu le atasa.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”