Nu merg atasamentele cum trebuie
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Nu merg atasamentele cum trebuie
Salutare baieti. Am si eu o problema.
Am un website ce foloseste PHPBB 3 si nu imi merg corect atasamentele. Unii useri (de acelasi rank, normal user) pot sa posteze atasamente, altii nu pot.
Am facut si eu un test : am testat ier cu userA si nu a mers. Astazi am testat iar cu userA si a mers. Apoi am inregistrat un al doilea user, userB, si cu acest user am incercat sa postez atasamente si nu a mers.
Care e problema mea ?
Sper sa ma puteti ajuta & astept raspunsurile voastre !
Am un website ce foloseste PHPBB 3 si nu imi merg corect atasamentele. Unii useri (de acelasi rank, normal user) pot sa posteze atasamente, altii nu pot.
Am facut si eu un test : am testat ier cu userA si nu a mers. Astazi am testat iar cu userA si a mers. Apoi am inregistrat un al doilea user, userB, si cu acest user am incercat sa postez atasamente si nu a mers.
Care e problema mea ?
Sper sa ma puteti ajuta & astept raspunsurile voastre !
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: Nu merg atasamentele cum trebuie
3.0.5 am
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
As zice ca este din cauza hostului. Copiaza forumul pe alt server (sau local) si vezi daca ai aceeasi problema.
PS. N-ar strica si un update la 3.0.6
PS. N-ar strica si un update la 3.0.6
Salut Bogdan. Asa ma gandeam si eu, ca e din cauza hostului, daca merge la unii, si nu merge la altii. Alta varianta ar mai fii, sau asta e singura, cu schimbarea hostului ?
- bogdan
In acest moment nu putem sa facem decat presupuneri - asta pana o sa faci testele de mai sus. Oricum nu are rost sa schimbi hostul pana nu te asiguri care e problema.
Despre ce teste vorbesti ? Ca nu prea vad nimic de nici un test scrisbogdan scrie:In acest moment nu putem sa facem decat presupuneri - asta pana o sa faci testele de mai sus. Oricum nu are rost sa schimbi hostul pana nu te asiguri care e problema.

- bogdan
Scrie clar mai sus:razvanjr scrie:Despre ce teste vorbesti ? Ca nu prea vad nimic de nici un test scris? Please advise !
bogdan scrie:Copiaza forumul pe alt server (sau local) si vezi daca ai aceeasi problema.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.6
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Poti da mai multe detalii?
Ce fel de eroare primesti?
Ai instalat moduri care afectau intr-un mod atasamentele?
Cred ca este o eroare in sistemul de permisii.
Ar trebui sa urmezi sfatul lui bogdan. (plus update la 3.0.6 desi o ai nevoie de o tema compatibila pentru versiune)
Copiaza folderul htdocs (sau root....numele poate fi diferit) in calculator, apoi uploadeaza-l pe un cont de hosting gratuit pentru a testa daca ai aceeasi problema.
Cum zicea si bogdan, problema poate fii din cauza hostului.
Ce fel de eroare primesti?
Ai instalat moduri care afectau intr-un mod atasamentele?
Cred ca este o eroare in sistemul de permisii.
Ar trebui sa urmezi sfatul lui bogdan. (plus update la 3.0.6 desi o ai nevoie de o tema compatibila pentru versiune)
Copiaza folderul htdocs (sau root....numele poate fi diferit) in calculator, apoi uploadeaza-l pe un cont de hosting gratuit pentru a testa daca ai aceeasi problema.
Cum zicea si bogdan, problema poate fii din cauza hostului.
Pai da, dar tot tu ai zis "Oricum nu are rost sa schimbi hostul pana nu te asiguri care e problema." - si sunt de acord cu tine aici, nu are rost sa schimb hostul pana nu sung sigur ca nu e alta problema, nu?bogdan scrie:Scrie clar mai sus:razvanjr scrie:Despre ce teste vorbesti ? Ca nu prea vad nimic de nici un test scris? Please advise !
bogdan scrie:Copiaza forumul pe alt server (sau local) si vezi daca ai aceeasi problema.