Modificare DB
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Modificare DB
Am avut mai demult un forum phpbb3 v3.0.5 si am instalat pe el diverse moduri (top five, visual warning, karma) si a trecut mult timp de cand sunt modurile instalate si acuma as dori sa "renunt" la moduri si sa "refac" forumul cum era, adica default fara modurile acelea instalate.
Exista vreo metoda astfel incat sa "dezinstalez" modurile fara sa se strice baza de date?
Baza contine 860794 linii deci ar fi cam greu sa iau la verificat toate randurile si sa sterg ce nu e bun.
Exista vreo metoda astfel incat sa "dezinstalez" modurile fara sa se strice baza de date?
Baza contine 860794 linii deci ar fi cam greu sa iau la verificat toate randurile si sa sterg ce nu e bun.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel php: Mediu
Re: Modificare DB
In principiu, daca nu ai scripturile care sa apeleze baza de date, nu te afecteaza faptul ca ai inregistrari suplimentare in ea.
In comunitatea phpbb.com este in stadiu de dezvoltare o modificare complexa si deosebit de utila pe parte administrativa Support Toolkit (STK) , fosta Admin Toolkit.
http://www.phpbb.com/support/stk/
Poti incerca intai pe un forum de teste, apoi pe cel online. Anumite facilitati le-am testat si eu si nu sunt probleme.
In comunitatea phpbb.com este in stadiu de dezvoltare o modificare complexa si deosebit de utila pe parte administrativa Support Toolkit (STK) , fosta Admin Toolkit.
Poti incerca intai pe un forum de teste, apoi pe cel online. Anumite facilitati le-am testat si eu si nu sunt probleme.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel php: Experimentat
Daca MODuri nu se folosesc de baza de date poti repune fisierele originale din versiunea de phpBB folosita.
-
- Utilizator înregistrat
pai cam asta ar fi problema ca modurile se folosesc de baza de date si au fost create alte tabele si eu as dori sa sterg acele tabele si sa ramana doar tabele default care ti le da atunci cand instalezi phpbb3.
-
- Utilizator înregistrat
Ai incercat ce ti-am dat eu?
Pune fisierele originale si nu vei avea probleme. Baza de date va avea acele tabele sau coloane in plus dar nu te va afecta daca ele nu sunt apelate de scripturile php.
Pune fisierele originale si nu vei avea probleme. Baza de date va avea acele tabele sau coloane in plus dar nu te va afecta daca ele nu sunt apelate de scripturile php.
-
- Utilizator înregistrat
da am reusit cu STK, multumesc mult de ajutor, puteti da close.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
visualstorm scrie: In comunitatea phpbb.com este in stadiu de dezvoltare o modificare complexa si deosebit de utila pe parte administrativa Support Toolkit (STK) , fosta Admin Toolkit.

-
- Utilizator înregistrat
Sigur. Te referi strict la acest modul de eliminare a tabelelor si coloanelor suplimentare din baza de date?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Orice articol trimis este binevenit.