Stie cineva care e treaba cu utilizatorul aceste Anonymous?
El by default apare in grupul de vizitatori, are un numar destul de mare de mesaje(pe forumul meu) pe care nu am cum sa le vad in vreun fel(inca nu am incercat in BD).
Nu l-am bagat in seama, decat in momentul in care l-am mutat din grupul de Vizitatori in cel de Utilizatori Inregistrati!
In momentul ala, s-au dat peste cap toate drepturile vizitatorilor, adica nu mnai lua nimic in considerare, si orice vizitator avea aceleasi drepturi cu un utilizator inregistrat!
Problema am rezolvat-o mutand acest user Anonymous, in grupul de Vizitatori!
Utilizatorul " Anonymous"
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Utilizatorul " Anonymous"
Ai permisiuni de scriere pentru vizitatori? Acest Anonymous este asociat de script atunci cand este efectuata o actiune de catre un utilizator neidentificat in baza de date. Verifica in Permisiuni forum pentru grupuri pe toate forumurile sa aiba asociat un rol fara permisiuni de scriere. Daca nu ai un asemenea rol, creeaza unul bazat pe un altul existent (ex. Acces standard), numeste-l Acces vizitatori si elimina de acolo permisiunile de scriere prin bifarea optiunii NU la permisiunile: Poate răspunde la subiecte si Poate crea noi subiecte.
Nu uita, daca nu ai rolul, intai il creezi apoi il asociezi unui grup pentru fiecare forum in parte.
Succes!
Nu uita, daca nu ai rolul, intai il creezi apoi il asociezi unui grup pentru fiecare forum in parte.
Succes!
Rolul pentru vizitatori era creat, si era doar acces pentru vizualizare!
In momentul in care am mutat acest utilizator Anonymous din grupul de vizitatori in grupul de utilizatori, totul a luat-o razna!
Permisiunile si rolurile asociate vizitatorilor, nu mai erau valabile, si orice vizitator avea exact aceleasi drepturi cu un utilizator inregistrat!
Tot nu m-am lamurit concret care e faza cu utilizatorul asta, cum i se contorizeaza mesajele? In niciun caz nu am 2500 de mesaje(cazul forumului meu), postate de vizitatori!
E posibil ca mesajele utilizatorilor stersi sa fie contorizate de acest anonymous? Am avut un utilizator cu destule de mesaje, care dupa ce si-a luat ban a cerut sa-i fie sters userul, si bineinteles ca am pastrat mesajele!
In momentul in care am mutat acest utilizator Anonymous din grupul de vizitatori in grupul de utilizatori, totul a luat-o razna!
Permisiunile si rolurile asociate vizitatorilor, nu mai erau valabile, si orice vizitator avea exact aceleasi drepturi cu un utilizator inregistrat!
Tot nu m-am lamurit concret care e faza cu utilizatorul asta, cum i se contorizeaza mesajele? In niciun caz nu am 2500 de mesaje(cazul forumului meu), postate de vizitatori!
E posibil ca mesajele utilizatorilor stersi sa fie contorizate de acest anonymous? Am avut un utilizator cu destule de mesaje, care dupa ce si-a luat ban a cerut sa-i fie sters userul, si bineinteles ca am pastrat mesajele!
-
- Utilizator înregistrat
Verifica totusi sa nu fie modificat acel rol cu acces doar pentru vizualizare, apoi din PA fa o resincronizare a mesajelor. Ti-am zis in mesajul anterior cam cine are parte de aceste mesaje. Toti vizitatorii tai care au scris mesaje (sau cei carora le-ai sters conturile) sunt contorizati de anonim pentru ca nu mai au un cont caruia sa-i fie asociate mesajele.
Din punctul meu de vedere nu este o nenorocire daca esti sigur ca vizitatorii nu pot scrie.
Dar este o parere personala.
Din punctul meu de vedere nu este o nenorocire daca esti sigur ca vizitatorii nu pot scrie.
Dar este o parere personala.
Nu e modificat absolut nimic, am testat din nou! Cum pun pe anonymous in grupul de utilizatori inregistrati, tot ce inseamna vizitator, are aceleasi drepturi cu un utilizator inregistrat!
Il pun la loc in grupul de vizitatori, totul e ok.
Oricum mi-a luat cateva ore bune sa imi dau seama de ce vizitatorii au drept de scriere, in conditiile in care nu ma atinsesem de permisiuni si roluri!!
Ms de lamuriri.
Il pun la loc in grupul de vizitatori, totul e ok.
Oricum mi-a luat cateva ore bune sa imi dau seama de ce vizitatorii au drept de scriere, in conditiile in care nu ma atinsesem de permisiuni si roluri!!
Ms de lamuriri.
-
- Utilizator înregistrat
Nu ai pentru ce. Utilizatorul anonim trebuie sa stea in grupul default.... adica cel al vizitatorilor