sal
am adaugat si eu un moderator la forumul meu dupa tutorialul de aici si anume:
"Cum se crează un moderator?
Forumul permite crearea de moderatori individuali iar în combinaţie cu crearea de grupuri se pot crea grupuri de moderatori.
Crearea unui utilizator moderator
Din Panoul Administratorului -> Administrare utilizatori se selectează Permisiuni. În partea dreaptă va apare pagina Controlul permisiunilor utilizatorului din care, pentru început se va putea selecta utilizatorul dorit.
Selectarea utilizatorului se poate face, fie scriind numele de utilizator direct în formular şi apăsând butonul Selectează utilizatorul, fie apăsând butonul Caută un utilizator şi din lista de utilizatori se selectează utilizatorul dorit.
După selectare va apare numele utilizatorului însoţit de nivelul lui (utilizator) şi de o listă cu forumurile existente. În dreptul fiecărui forum va exista Starea moderatorului în care este scris nu este moderator. Pentru a seta utilizatorul ca moderator al unui forum se selectează pentru acel forum opţiunea este moderator.
Pentru a da drepturi de moderare pe toate forumurile trebuie setat ca moderator pentru fiecare forum în parte. "
Ei bine nu imi da nici un mesaj de eroare. Zice ca setarile au fost schimbate cu succes. Numai ca nu e chiar asa. Daca repet pasi de mai sus imi arata acelasi raspuns. Nu este modelator. Cu alte cuvinte nu scrie pe server noile setari referitoare la utilizatorul respectiv.
Ce pot sa fac ?
Please hellp1
probleme la adaugarea unuimoderator
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salvează baza de date şi reinstalează forumul pe curat, urmând ca apoi să restaurezi baza de date.
Subiectul este închis deoarece acesta este dublat aici: viewtopic.php?t=1827 iar alegerea forumului Despre phpBB pentru această problemă este total nepotrivită.
Hmm.. “modelator”
Subiectul este închis deoarece acesta este dublat aici: viewtopic.php?t=1827 iar alegerea forumului Despre phpBB pentru această problemă este total nepotrivită.
Hmm.. “modelator”