probleme la postare pe forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Clemdark
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

probleme la postare pe forum

Mesaj de Clemdark »

am si eu un forum local in retea phpbb 2.0.10 de vreo doua zile cind vreau sa raspund la un subiect imi apare acest mesaj scriu continutul subectului si cind apas butonul trimite apare masajul acesta:
Pagina de start a forumului forum.clemdark.ro
Eroare generala

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : /var/www/html/forum.clemdark.ro/includes/emailer.php

Panoul Administratorului

Powered by phpBB 2.0.10 © 2001, 2002 phpBB Group
chestia este ca mesajul pe care il scriu se scrie dar apare eroarea
ce este de facut am nevoie urgent de un raspuns

Va multumesc !
BuGsY
Fost coleg
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Clemdark
Utilizator înregistrat

Mesaj de Clemdark »

salutare ! mi-ai dat tu aceasta scurtatura dar problema se pune in felul urmator colegi sunt gazduiti cu forumul si ...... cine sti ce se mai intimpla eu am serverul in casa la mine si nu sa bagat nimeni pe el sa faca vreo modificare, apropo am citi chestia cu : sa sterg de la 138 la 236 si imi apare si mie eroare cum ia aparut celui lalt coleg (de unde provine chestia asta ?) chiar devine enervanta, am observat ca daca vreau sa inregistrez un user apare aceeasi eroare si la fel ma confrunt cu problema ca acel utilizator zice "ce-i cu prostia asta nu iti poti face cont pe el"
MJR
Fost coleg
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

problema iti apare pt ca nu ai server de mail. iar legat de modificare pe care treb sa o faci in emailer.php, in mod normal n-ar treb sa apara nici o eroare. inseamna ca ai gresit undeva.
Clemdark
Utilizator înregistrat

Mesaj de Clemdark »

mjr scrie:problema iti apare pt ca nu ai server de mail. iar legat de modificare pe care treb sa o faci in emailer.php, in mod normal n-ar treb sa apara nici o eroare. inseamna ca ai gresit undeva.
dar unde am gresit ca pina acu doua zile nu a fost nici o problema daca vrei sa ma intelegi de o data a aparut chestia asta eu nu am avut timp sa intru pe server deci un ex : vineri a mers brici fara nici o problema 08.10.04 azi 12.10.04 am intrat pe forum si am vrut sa POSTEZ si mi-a aparut chestia cu eroarea nu crezi ca trebuie sa fie o explicatie sa intimplat ceva in functionarea forumului "mentionez ca nu am facut nici o vizita de vineri pana azi " si azi am vazut problema
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”