Cum includ continutul MP in notificarea prin email
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Urmelinho v2
- Nou venit
- Versiune: 3.0.0
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Cum includ continutul MP in notificarea prin email
aş dori ca în notificarea PM-ului să fie scris si conţinutul PM-ului. am încercat să adaug variabila {MESSAGE} în txt-ul acela însă se pare ca mesajul pm este stocat într-o altă variabilă. aveţi idee în ce variabilă este stocat?
Re: Notificare PM
Problemă rezolvată. am stat să cercetez toate fişierele din INCLUDES şi am descoperit ce vroiam şi am reuşit să îmi fac ceia ce voiam. Mai jos voi face şi un Tutorial pentru cei ce vor dori să facă şi ei acest lucru.
Deschide includes/functions_privmsgs.php
Caută linia:
adaugă după linia:
Salvează fişierul.
Acum deschide language/en/email/privmsg_notify.txt(pentru cei ce au limba engleză ca limbă activă pe sistemul forumului)
Înlocuiţi conţinutul fisierului privmsg_notify.txt cu:
Deschide includes/functions_privmsgs.php
Caută linia:
Cod: Selectaţi tot
'USERNAME' => htmlspecialchars_decode($addr['name']),
'MESAJ' => htmlspecialchars_decode($message),
Acum deschide language/en/email/privmsg_notify.txt(pentru cei ce au limba engleză ca limbă activă pe sistemul forumului)
Înlocuiţi conţinutul fisierului privmsg_notify.txt cu:
Subject: New private message has arrived
Hello {USERNAME},
You have received a new private message from "{AUTHOR_NAME}" to your account on "{SITENAME}" with the following subject:
==========
Subject:
==========
{SUBJECT}
==========
{MESAJ}
==========
You can view your new message by clicking on the following link:
{U_INBOX}
You have requested that you be notified on this event, remember that you can always choose not to be notified of new messages by changing the appropriate setting in your profile.
{EMAIL_SIG}.
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum includ continutul MP in notificarea prin email
@Urmelinho: Ai putea crea un articol pe tema asta in sectiunea Catalog de articole ‹ Cum pot să... ?
ai putea sa o faci singur. iţi cedez drepturile de autor pentru chestia asta complicată.

Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu ar fi fost complicat... doar la un click distanta si un copy-paste din mesajul original. Iata cum arata articolul: Catalog de articole ‹ Cum pot să... ? ‹ Cum includ continutul MP in notificarea prin emailUrmelinho scrie:ai putea sa o faci singur. iţi cedez drepturile de autor pentru chestia asta complicată.
Data viitoare cu siguranta ca o sa-ti aduci aminte

nu asta era problema doar ca nu prea sunt interesat asa tare si de aceea. daca vreau sa fac ceva si nu exista tutorial si aflu cum o sa postez.