whiteART.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
warry
Utilizator înregistrat

whiteART.ro

Mesaj de warry »

Este vorba de un forum, bazat pe photoshop.
Eu impreuna cu un prieten de al meu, ne pasiona photoshop-ul, eram designeri pe alte forumuri ( mari ) si ne-am gandit sa ne adunam fortele si sa creem un forum.
www.whiteART.ro
Este un forum creeat de doar 3 zile, si am ceva activitate( exceptant mici spammeri ) oricum in mare parte 95% posturi de pana acum sunt facute cu cap.

Inca nu am apucat sa postez pack-uri de resurse, doresc sa fac ceva special ( un screen mai special animat )

Pana in momentul de fata nu am mari "dizainari" pe forum, toti prefera sa stea pe forumuri mari.
Eu spun ca in 3 zile am facut destul de bine.
Insa lucrez inpreuna cu partenerul meu ( Aero ) la o noua tema phpBB3.

Suntem si ocupati cu scoala, amandoi suntem boboci la licee diferite + de asta suntem si dupa amiza.
Vreau o parere scurta despre el acum, si peste o saptamana, cand toate problemele vor fi rezolvate.

www.whiteart.ro
Daca este cineva disponibil sa ne ajute sa nu ezite sa imi dea mesaj privat.

Fiind elevi, ne bate gandul sa strangem bani si sa cumparam o licenta ipb, iar apoi sa convertim.
Multumesc, imi cer scuze daca am deranjat cu ceva pe cineva.
Have fun
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: whiteART.ro

Mesaj de x6IT32 »

Mai bine vBulletin decat IPB!
warry
Utilizator înregistrat

Re: whiteART.ro

Mesaj de warry »

Nu sunt fan vbuletin, mi se pae o porcarie, + de asta am cateva teme super pentru ipb.
Iar daca nu ma insel este mai ieftin ipb :P
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”