Am infiintat un forum de design, si am organizat un concurs saptamanal.
SOTW - Siganture of the week.
Cine castiga pe saptamana aceea castiga 15 puncte, iar la 150 primeste designer...
Acum sa revin la problema mea.
Vreau sa fac o bara ( sau cu numar unde pot pune cate puncte are...)
Utizatori si grupuri->profiluri->Am pus pe nume insa, nu apare la utilizatori in profil.
Ce pot face? Am incercat nespuse vaiante, dar nu mi-a iesit.
Are cineva idee
Profil utilizator.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Profil utilizator.
Ce variante ai incercat ?
Am in engleza forumul.
Am bifat sa apara la inregistrare la user ( cu toate ca nu vreau asta ) sa poata parea la profil dar nu a mers
Am incercat sa fie modificat doar de staff, oricum nu reusesc sa il fac sa apara la profilul utilizatorului.
Am bifat sa apara la inregistrare la user ( cu toate ca nu vreau asta ) sa poata parea la profil dar nu a mers

Am incercat sa fie modificat doar de staff, oricum nu reusesc sa il fac sa apara la profilul utilizatorului.
- dorin
- Fost coleg
Daca ai in engleza, e ok. hai sa vorbim in engleza

Ai incerca sa creezi un camp de profil personalizabil ? Sper ca nu trebuie sa iti traduc in engleza. Daca da, incearca o cautare pe forum dupa +campuri +profil +personalizabilAm bifat sa apara la inregistrare la user ( cu toate ca nu vreau asta ) sa poata parea la profil dar nu a mers

nu este ok, imi poti spune in romana ca ma descurc, eu doar am radus ce am bifat pe acolo.
Deci eu doresc urmatorul lucru.

Aici doresc sa am un nou profil.
Ma interseaza sa apara la profil ( unde am facut screen ) si sa poata fi modificat doar de un administrator/moderator ( asta stiu ) dar sa apra in profil nu stiu...
Deci eu doresc urmatorul lucru.

Aici doresc sa am un nou profil.
Ma interseaza sa apara la profil ( unde am facut screen ) si sa poata fi modificat doar de un administrator/moderator ( asta stiu ) dar sa apra in profil nu stiu...
- dorin
- Fost coleg
Ai cautat ce ti-am recomandat mai sus ?
NU am gasit ceea ce doresc.
Daca doresti sa ma ajuti ok, daca nu da-i closela topic.
Daca doresti sa ma ajuti ok, daca nu da-i closela topic.
- dorin
- Fost coleg
Mda, e destul de greu sa cauti...
PA - Utilizatori si grupuri - Campuri profil personalizabil - Adauga un camp nou.
Atunci cand il definesti poti opta intre a permite utilizatorului sa-l modifice sau nu, sa fie afisat sau nu, sa fie camp necesar sau nu, etc. Pentru alte optiuni folosesti butonul Optiuni specifice campului de profil .
PA - Utilizatori si grupuri - Campuri profil personalizabil - Adauga un camp nou.
Atunci cand il definesti poti opta intre a permite utilizatorului sa-l modifice sau nu, sa fie afisat sau nu, sa fie camp necesar sau nu, etc. Pentru alte optiuni folosesti butonul Optiuni specifice campului de profil .