De curand incercand sa-si promoveze forumul propriu un utilizator a trimis mesaje de recrutare la toti membrii activi.
Voi cum ati proceda intr-o astfel de situatie?
O intrebare despre spam in mesaje private
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
eu nu consider ca asta este un mod de a-ti atrage utilizatori pe forum. daca ai scris o data un anunt undeva, macar de curiozitate si tot intra cineva sa vada despre ce este vorba. iar daca ii si place, se va inscrie. deci el va fi atras prin calitatea forumului, nu prin zeci de mesaje private. personal l-as fi banat.
- bobu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nici eu nu consider asta o metoda de promovare. Oricat de disperat ai fi exista niste limite. Aproximativ 50% din membrii au fost chiar iritati de mesaj. Am vazut astazi ca este un modul care te lasa sa trimiti mesaje private doar dupa ce ai scris un numar de mesaje pe forum. Il voi instala si sper sa rezolv astfel problemele de acest tip.mjr scrie:eu nu consider ca asta este un mod de a-ti atrage utilizatori pe forum. daca ai scris o data un anunt undeva, macar de curiozitate si tot intra cineva sa vada despre ce este vorba. iar daca ii si place, se va inscrie. deci el va fi atras prin calitatea forumului, nu prin zeci de mesaje private. personal l-as fi banat.
Sper sa invatati si voi ceva din patania mea si sa va luati masuri.