Mi-ar fi plăcut să încerc şi metoda ta, dar am întîmpinat o nouă problemă. Am repus directorul "install" pentru o instalare nouă, dar în momentul în care am început instalarea, mi-a apărut o pagină albă. Am căutat pe phpBB.com şi am observat că mulţ›i oameni primesc pagini albe în cursul procesului de instalare/ conversie. Cei mai mulţ›i nici măcar nu au primit vreun răspuns, însă cuiva i s-a explicat că phpBB3 nu merge pe serverele Windows de la GoDaddy. Se pare că ar fi mai mari şanse de reuşită pe Linux, nu ştiu dacă o fi adevărat.
Acuma întrebarea mea este dacă a-ncercat cineva să instaleze phpBB3 pe Windows (eu am Win7 RC), folosind XAMPP (un program care permite instalarea unui forum pe pc-ul propriu).
bogdan scrie:Esti sigur ca forumul este in directorul teo ?
Eventual copiaza acolo un alt fisier php (ce nu are legatura cu phpBB3) si vezi daca-l poti vedea.
Da, forumul este în directorul care trebuie. Chiar îmi apărea ecranul de instalare, înainte de a şterge folderul "install".
Am pus un fişier de text acolo (test.php) şi da, l-am putut vizualiza fără probleme. Apoi am încercat să deschid unul dintre fişierele forumului, anume common.php, şi îmi apărea acces interzis. În cele din urmă, am încercat să deschid fişierul faq.php, dar mă redirecţ›ionează către /install/index.php, care evident că nu mai există. Înseamnă că ceva spune că forumul nu este instalat.