hacker vs cracker

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Mistiq
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

hacker vs cracker

Mesaj de Mistiq »

Care sunt mai buni la suflet hackerii sau crackerii.
In america hackerii sunt platiti bine pentru a descoperi brese din diferite sistemuri , dar exista si hackeri amatori care folosesc nuke-uri facute de altii pentru a sparge diferite baze de date , adica astia nu isi scriu ei programele care le folosesc.

Crackerii sunt aia care sparg programe si care fac renumitele crack-uri , astia de obicei prejudiciaza companiile.

App: Sunt unii hackeri platiti de unele companii pentru a incerca sa le sparga sistemele. Cei de la nasa aveau intrun timp un site pus ca sa il sparga hackerii , si cei care reuseau erau recrutati de nasa. :evil:

Completati subiectul , pentru ca eu asta am citit pe net ,daca aveti informatii mai clare , multi de aici nu stiu lucrurile astea si se cred mari "hackeri".
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: hacker vs cracker

Mesaj de megeo »

dam situatia. un magazin isi monteaza un sistem de securitate.

hacheru:
vine persoana care l-a montat (sau alta) si incearca sa-l evite pentru a vedea eficienta / eventualele probleme (de exemplu geamul din spatele frigiderului cu inghetata e acoperit de un PIR aflat la distanta mare si nu are o sensibilitate mare la miscari in acea zona => firma repara problema.

crackeru e hotu :))

Poate suna vre-unu la politie sa anunte ca i-a intrat un cracker in casa :))
geo
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”