Discutii despre concurs
- reeait
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
semnalat pe mmkit.com
Salut,
doresc sa va fac cunoscut semnalarea concursului pe portalul mmkit.com si mai exact la aceasta pagina http://www.mmkit.com/viewtopic.php?topi ... lang=ro_RO...
daca sunt probleme din aceasta privinta va rog sa mi le aduceti la cunostinta.
Multumesc!
doresc sa va fac cunoscut semnalarea concursului pe portalul mmkit.com si mai exact la aceasta pagina http://www.mmkit.com/viewtopic.php?topi ... lang=ro_RO...
daca sunt probleme din aceasta privinta va rog sa mi le aduceti la cunostinta.
Multumesc!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: re:
pana acum am primit doar 2 stiluri dar pana la finalul concursului mai e...IronAngel scrie:mai sunt ceva informatii noi despre concurs ? Niste statistici poate(gen:am primit pana in moment 4 stiluri noi) ?
buna idee!+intrebare
Buna idee concursul asta, dar as avea si eu o intrebare referitor la o regula a concursului:
Fara MOD-uri instalate.
Intrebare: Pot trimite un templeate care sa nu aiba propriu-zis instalat un MOD, dar sa aiba un buton (fara link, doar imagine) care face referire la un mod?
Mai concret: Am in headerul templeate-ului un buton fara link (care arata ca si cum ar fi dezactivat) care trimite catre "chat" (un MOD neinstalat).
Am voie sa las butonul acolo sau trebuie sa-l scot?? Daca o luam asa, "chestia" ar fi un avantaj, un viitor utilizator al templeate-ului putand sa faca uz de butonul existent (sa integreze MOD-ul in design) mult mai usor....

Intrebare: Pot trimite un templeate care sa nu aiba propriu-zis instalat un MOD, dar sa aiba un buton (fara link, doar imagine) care face referire la un mod?
Mai concret: Am in headerul templeate-ului un buton fara link (care arata ca si cum ar fi dezactivat) care trimite catre "chat" (un MOD neinstalat).
Am voie sa las butonul acolo sau trebuie sa-l scot?? Daca o luam asa, "chestia" ar fi un avantaj, un viitor utilizator al templeate-ului putand sa faca uz de butonul existent (sa integreze MOD-ul in design) mult mai usor....
a..si inca ceva
a..si inca ceva..
Am vazut discutia depre iconitzele sub licenta GPL..
Dar daca folosesc niste iconitze cu permisiunea autorului? (S-ar putea considera ca am facut templeate-ul impreuna cu el nu? Ca doar nu e nici o regula care sa spuna ca nu putem colabora cu nimeni pentru a face templeate-ul...).
Am vazut discutia depre iconitzele sub licenta GPL..
Dar daca folosesc niste iconitze cu permisiunea autorului? (S-ar putea considera ca am facut templeate-ul impreuna cu el nu? Ca doar nu e nici o regula care sa spuna ca nu putem colabora cu nimeni pentru a face templeate-ul...).
- MJR
- Fost coleg
Re: buna idee!+intrebare
daca tot nu foloseste la nimic, mai bine il scoti. poate ca un eventual utilizator, nu va foloi acel MOD.lucVision scrie:Intrebare: Pot trimite un templeate care sa nu aiba propriu-zis instalat un MOD, dar sa aiba un buton (fara link, doar imagine) care face referire la un mod?
in regulament tocmai ca se precizeaza ca este permisa colaborarea. [se acceptă şi participarea colectivă....(maxim trei membri în echipă)]lucVision scrie:Dar daca folosesc niste iconitze cu permisiunea autorului? (S-ar putea considera ca am facut templeate-ul impreuna cu el nu? Ca doar nu e nici o regula care sa spuna ca nu putem colabora cu nimeni pentru a face templeate-ul...).
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Re: buna idee!+intrebare
Motivul: deoarece respectivul template va fi oferit spre download el trebuie să se poată instala uşor şi fără modificări de cod din partea utilizatorului final.lucVision scrie:Fara MOD-uri instalate.
În plus de ce a zis mjr mai adaug: poţi păstra butonul în images şi să specifici într-un fişier că butonul este dedicat unei anumite MODificări... în felul acesta viitorul utilizator va fi avantajat dacă adaugă MODificarea propusă de tine, dar nu va fi încurcat dacă nu o instaleazălucVision scrie:Intrebare: Pot trimite un templeate care sa nu aiba propriu-zis instalat un MOD, dar sa aiba un buton (fara link, doar imagine) care face referire la un mod?

- MJR
- Fost coleg
deci poti face acele butoane conform temei tale si sa le pui asa cum a spus danielt.danielt scrie:poţi păstra butonul în images şi să specifici într-un fişier că butonul este dedicat unei anumite MODificări... în felul acesta viitorul utilizator va fi avantajat dacă adaugă MODificarea propusă de tine
insa important este sa realizezi in primul rind butoanele standard.