Am administrator si nu mai pot atasa fisiere
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Am administrator si nu mai pot atasa fisiere
Nu am modificat nimic in permisiuni si acum nu mai pot atasa fisiere.Nu imi apare acea casute cu atasare.Ceilalti pot atasa numai eu nu.Am verificat permisiunile si totul e in regula.De la ce poate fi si ce pot face ?Pana acum 2 zil puteam atasa.Am sters toate atasamentele si tot degeaba
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Am administrator si nu mai pot atasa fisiere
OK ...ai de ce a aparut doar de acum 2 zile ? Asta trebuie sa analizezi si investighezi ! Ce s-a petrecum acum 2 zile pe forum ?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
M-am uitat in logs si chiar nu gasesc nimic...
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Era posibil sa fie o problema de la stilul folosit, dar daca spui ca sunt persoane care pot atasa..
E de la permisiuni, nu astepta alt raspuns, verifica permisiunile atat pentru grupul default pentru tine cat si pentru userul tau.
E de la permisiuni, nu astepta alt raspuns, verifica permisiunile atat pentru grupul default pentru tine cat si pentru userul tau.