Cum pot sa am campuri diferite la categorii diferite ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
razvanjr
Utilizator înregistrat

Cum pot sa am campuri diferite la categorii diferite ?

Mesaj de razvanjr »

Salut la toata lumea. Am si eu o mare problema.

Am un PhpBB instalat pe un site, si vreau ca atunci cand cineva deschide un THREAD:

1. sa poata alege categoria in care vrea sa posteze, si in functie de categoria aleasa sa ii apara diverse campuri ce pot fi completate.

SAU (un caz mai simplu)

2. indiferent de categorie, sa poata completa mai multe fielduri (in afara de subiect/mesaj).

Cum se poate face acest lucru ?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum pot sa am campuri diferite la categorii diferite ?

Mesaj de dorin »

1.Ca sa deschida un nou subiect, va trebui sa intre in categorie, altfel nu poate accesa butonul Topic/Subiect nou

2. Ce fel de campuri ar mai fi utile la deschiderea unui subiect ? Poti sa exemple ?
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

Salut Dorin. Siteul o sa fie unul de piese auto probabil, deci ceva de genul pretul, judetul etc. Ce se poate pune la asa ceva.

Am vazut ca la vbulletin se poate face, ma gandesc ca si la PhpBB se poate. Astept raspunsurile voastre.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

La deschiderea unui subiect nou nu este posibil ce vrei tu.

Singura alternativă este să creezi câmpuri de profil personalizabil, dar nu cred că asta îţi doreşti.
Din câte îmi dau seama nu eşti familiarizat cu phpBB şi de aceea te întreb de ce nu creezi tu categorii, forumuri şi subforumuri în funcţie de aceste criterii si acolo fiecare să deschidă subiectul dorit?
De exemplu: categoria - MARCA AUTO, în această categorie mai multe forumuri în funcţie de criteriul pe care il doreşti, de ex.MODELUL şi pentru fiecare model subforumuri de genul MOTOR, CAROSERIE sau ceva de genul asta...
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

Pentru ca nu am nevoie de asa ceva. Sper sa se poata si cu PHPbb asa ceva, daca nu o sa instalez vbulletin, ala am vazut ca poate face asa ceva. (oleaca modificat normal).

Multumesc pt incercare oricum !
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”