Quick Reply
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Quick Reply
Mi-am adăugat la forum Quick Reply şi nu sa activat, trebuie să îl activez eu din panoul de administrare ?
Ultima oară modificat 13-Apr-2009, 23:19:44 de către Xethnax, modificat 1 dată în total.
- Raul
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Quick Post
da-mi link cu modul ca sunt mai multe...
if($YouAreHappyAndKnowIt) {
ClapYourHands;
}
ClapYourHands;
}
- Raul
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
Re: Quick Reply
copieaza din folderul templates din tema subsilver2 in tema ta fisierele si apoi editeaza viewtopic_body.html si adauga unde vrei tu sa apara quick reply urmatorul cod:
Cod: Selectaţi tot
<!-- INCLUDE quickreply_body.html -->
if($YouAreHappyAndKnowIt) {
ClapYourHands;
}
ClapYourHands;
}
-
- Nou venit
- Versiune: phpBB3
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
vreau sa stiu si eu cum se instaelaza chestia asta,ca aici nu dati nici o explicatie concreta (nu toti am stiut din prima),nu le am cu html si alte rahaturi,dar bag repede la cap cu sa le editez.
Poate puneti si voi un tutorial (macar scris) cei care stiti ,sa bag si eu la cap.
Multumesc anticipat!
Poate puneti si voi un tutorial (macar scris) cei care stiti ,sa bag si eu la cap.
Multumesc anticipat!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Mai intai descarca arhiva si dezarhiveaz-o pe propriul PC. Dupa dezarhivarea vei gasi un fisier install.xml pe care il deschizi cu Internet Explorer. In acest fisier sunt intructiunile de instalare 
Citeste si articolul Cum instalez un MOD de tipul MODX

Citeste si articolul Cum instalez un MOD de tipul MODX

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Sunte destule informatii pe site. Trebuie doar sa incerci sa cauti si doar sa astepti totul de-a gata.zeno_spp scrie:vreau sa stiu si eu cum se instaelaza chestia asta,ca aici nu dati nici o explicatie concreta
Mai usor cu limbajul asta. Altfel risti sa fii suspendat pentru ca nu-l toleram de fel. Sper sa "bagi repede la cap" acest sfat.zeno_spp scrie:nu le am cu html si alte rahaturi,dar bag repede la cap
Multumesc pentru intelegere.
Eu am instalat qucik reply versiuna 1.0.0 si cred ca mi-a stricat BAZA de daTE:| deci lol...

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Bine ca nu ti-a stricat tot serverulemp7y scrie:Eu am instalat qucik reply versiuna 1.0.0 si cred ca mi-a stricat BAZA de daTE:| deci lol...

Noroc ca nu era de la quick reply
, era decat o mica erroare