mysql error

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
<rspwN
Nou venit

mysql error

Mesaj de <rspwN »

Buna ziua , am si eu o problema : cand incerc sa trimit emailmass si cateodata cand intru in P.A imi da eroarea asta :cry:

Cod: Selectaţi tot

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

MySQL server has gone away [2006]

SQL

INSERT INTO phpbb_log (user_id, log_ip, log_time, log_operation, log_data, log_type) VALUES ('2', '89.41.10.151', 1245867903, 'LOG_MASS_EMAIL', 'a:1:{i:0;s:9:\"All users\";}', 0)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions.php
LINE: 2982
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_email.php
LINE: 211
CALL: add_log()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_email->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
phpBB v 3.0.5 update de la 3.04 dar si inainte facea la fel ...
Si mai am o problema :roll: la inregistrare nu trimite mail si dupa ce dau submit imi apare pagina alba (am dat sa fie conturile activate automat ... dar sunt multi boti de spam :x )
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: mysql error

Mesaj de bogdan »

Asa cum "spune" si eroarea, de vina este serverul de mysql pentru ca pierde conexiunea. E posibil ca timpul de asteptare pentru a "tine" o conexiunea este prea mic. Daca ai acces la fisierele de configurare mysql, modifica setarea wait_timeout (0 sau o valoare mai mare decat cea curenta). Daca nu ai acces, ia legatura cu cei care se ocupa de hosting.

In cazul in care folosesti PHP4 ai mai putea incerca sa treci la PHP5 pentru ca sunt situatii cand versiunea veche nu reuseste sa proceseze toate interogarile si incarca procesorul serverului mai mult decat e normal.

A doua problema (la inregistrare nu se trimit mesaje) e posibil sa fie determinata de serverul SMTP. Ai verificat daca functioneaza sau daca il poti folosi pentru forumul tau?
Bricu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Re: mysql error

Mesaj de Bricu »

o intrebare ai instalat phpbb3 manual sau cu Fantastico Deluxe ?daca ai instalat cu fantastico te sfatuiesc sa-l instalezi din nou manual asa am patit si eu pana nu l-am instalat manual nu a mers.Bafta
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”