Cum pot adauga sectiunile de sus???
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Cum pot adauga sectiunile de sus???
Cum pot sa adaug si eu in forumul meu sectiunile de sus [ma refer la; Prima Pagina, Catalog articole , download , stiluri] ???
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum pot adauga sectiunile de sus???
Depinde de stilul pe care il folosesti. Dacă foloseşti Tharsis editezi overall_header.html.
-
- Utilizator înregistrat
deci merge numai cu template-ul Tharsis??

- dorin
- Fost coleg
Nu, dar tu te-ai referit direct la sectiunile de aici.
Dupa ultimul tau mesaj sunt si mai nelamurit. Vrei doar link-uri sa pui pe forumul tau sau vrei exact sectiunile de aici: Catalog de articole, Download si Stiluri ?
Toate cele trei enumerate de mine in ultima fraza sunt MODuri instalate care le regasesti in sectiunea Download - MODuri inclusiv traducerea.
Ar trebui sa exprimi mai exact ce doresti cu adevarat !
Dupa ultimul tau mesaj sunt si mai nelamurit. Vrei doar link-uri sa pui pe forumul tau sau vrei exact sectiunile de aici: Catalog de articole, Download si Stiluri ?
Toate cele trei enumerate de mine in ultima fraza sunt MODuri instalate care le regasesti in sectiunea Download - MODuri inclusiv traducerea.
Ar trebui sa exprimi mai exact ce doresti cu adevarat !
-
- Utilizator înregistrat
Vreau sa fac 4 sectiuni cam la fel [HOME, FORUM, RELASE , CONTACT US].forumul meu nu vb despre phpbb.
as vrea sa stiu cum fac de exemplu sa mut pagina cu forumul phpbb [Forum] dupa pagina [Home] si de fiecare data cand intru pe adresa sa-mi apara pagina [Home] in loc de pagina forumului.nu stiu daca m-ai inteles.Pe pagina home vreau sa scriu o descriere
as vrea sa stiu cum fac de exemplu sa mut pagina cu forumul phpbb [Forum] dupa pagina [Home] si de fiecare data cand intru pe adresa sa-mi apara pagina [Home] in loc de pagina forumului.nu stiu daca m-ai inteles.Pe pagina home vreau sa scriu o descriere
- dorin
- Fost coleg
Nu prea inteleg ce vrei sa spui !
Am spus mai sus ca sectiunile de care ti-am vorbit sunt reprezentate de MODuri.
Pentru problema cu [Home] poti folosi un portal, sunt sigur ca s-a mai discutat pe aici despre el, poti incerca sa cauti.
Am spus mai sus ca sectiunile de care ti-am vorbit sunt reprezentate de MODuri.
Asta ce inseamna ?forumul meu nu vb despre phpbb.
Pentru problema cu [Home] poti folosi un portal, sunt sigur ca s-a mai discutat pe aici despre el, poti incerca sa cauti.