import baza de date

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Bricu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

import baza de date

Mesaj de Bricu »

salut,ieri am cumparat o baza de date pentru forumul meu si nustiu cum sa fac s-o import dar sa ramana si posturile si useri de pe care o am acum.ma puteti ajuta?
Ultima oară modificat 25-Iun-2009, 19:02:17 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: schimbat titlul subiectului potrivit regulamentului
privatemtx
Nou venit
Versiune: 3.0.4
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: cum pot sa ??

Mesaj de privatemtx »

Intri in ACP pe vechiul server in Maintenance -> Backup si faci un backup neaparat full al bazei de date care contine userii, posturile...
Apoi intri pe noul server si pui BD in directorul store si din ACP -> Maintenance -> Restore, restaurezi BD de pe serverul vechi.
Bricu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Nivel phpBB: Mediu

Re: cum pot sa ??

Mesaj de Bricu »

scuzama dar nu am inteles mai nimic imi poti explica mai clar te rog?
privatemtx
Nou venit
Versiune: 3.0.4
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: import baza de date

Mesaj de privatemtx »

Intri pe vechiul site, te loghezi cu user de administrator,iar apoi intri in panoul adminstratorului (ACP - Administration Control Panel). De acolo intri in meniu in Maintenance (Mentenanta), iar in partea stanga exista optiunea de Backup.

In Backup te asiguri ca sunt selectate toate tabelele,
selectezi tipul back-upului sa fie full,
File type:gzip,
Action Download.

O sa se downloadeze un fisier care contiune backupul bazei de date, iar acest fisier trebui copiat pe noul server in directorul store.

Te loghezi pe noul server cu administrator, intri in ACP-> Maintenance si de data aceasta alegi optiunea de Restore. Selectezi fisierul si ii dai start restore si.... gata :)

Operatiunea acasta iti aduce numai datele nu si setarile pe care le-ai facut stilului.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”