Am si eu o nelamurire. As dorii sa limitez numar de smileys care sunt afisate in stanga unui post(cand il creezi).
Am citit undeva, ca as putea face asta modificand function_post.php(din folderul include) dar eu am doar function_posting.php si evident, nu am avut ce modifica(cel putin cum era explicat).
Folosesc phpbb3 3.0.5 .
P.S.: Aici am citit de modificarea mentionata mai sus(sper sa nu-mi i-au warn pentru urmatorul link): POST LINK
Numarul de smileys..
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Numarul de smileys..
daca folosesti limba romana faci asa Intri in CP uite aici cum faci http://i41.tinypic.com/30t2hzn.jpg si dupa intri aici http://i41.tinypic.com/s2wumd.jpg bafta
Am facut deja asta si nu imi m-ai afisase decat vreo 5 din ele(de a aparut mesajul "more smileys"). Si nu, nu folosesc romana, folosesc engleza(desi nu cred ca ar avea vreo importanta).
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Pai daca iti apar doar cateva e logic ca trebuie sa apara butonul de more smiles. Daca vrei sa nu mai apara stergi smileurile de pe ftp. In legatura cu limba nu e nimic modificat, decat acele titluri.
You have brain! Use it!
Nu ai inteles nimica. Oricum s-a rezolvat problema, nu stiu de ce, dar am facut cum a zis Bricu, numai ca am facut in .pak si asa a mers. Nu inteleg care a fost problema, ideea e ca a mers si e totul ok acuma.
Spor!
Spor!