Daca incerc cu o versiune mai veche, iar e posibil sa se lase cu erori?
Eroarea Module not accessible apare pt ca scriptul de instalare nu poate scrie in fisierul config.php. Trebuie setat 777 pana va fi modificat, apoi 644. Eu am zis ca daca completezi tu manual config.php trebuie sa restaurezi si tabelele bazei de date (deci nu mai trebuie sa folosesti scriptul de instalare)Spliff scrie:Am incercat cu config.php cum mi-a sugerat bogdan mai sus, dupa cum se vede, am creat baza de date si user, am copiat forumul pe server, am setat permisiunile 777 pentru cele 4 directoare,
Asa cum a sesizat si dorin: nu ai completat Database server hostname si Database server port. Poti incerca varianta localhost si 3306 (asta e portul default deci nu ar fi nevoie sa-l specifici). Din cate vad eu in filmulet hostul bazei de date are un nume: sql1.fastweb.ro deci poti incerca si varianta sql1.fastweb.ro si 3306Spliff scrie:fara fisierul config.php editat, am eroarea asta :Could not connect to the database, see error message below.
Acces interzis pentru utilizatorul: 'databasex'@'localhost' (Folosind parola: DA)
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator