Salut,
Cand vreau sa mut un topic dintr-o categorie in alta, topicul se muta unde vreau eu dar tot ramane si acolo in locul de unde l-am mutat si are in fata : Moved , de ce?
Ce pot sa fac sa nu mai arate asa si cand mut un topic sa se mute fara sa mai ramana in locul de unde l-am mutat?
Astept raspunsul vostru.
Multumesc !
Probleme la mutarea unui topic !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Probleme la mutarea unui topic !
www.HlStrike.Net - Totul despre Counter Strike & PhotoShop
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Probleme la mutarea unui topic !
In mod normal, atunci cand muti un topic te intreaba categoria in care vrei sa il muti iar sub asta Pastreaza o umbra a forumului (sau ceva asemanator), debifeaza si nu o sa mai apara. Daca nu ai optiunea asta este o problema de la stilul folosit.
Re: Probleme la mutarea unui topic !
Da asa e trebe debifat , multumesc mult.Muzet scrie:In mod normal, atunci cand muti un topic te intreaba categoria in care vrei sa il muti iar sub asta Pastreaza o umbra a forumului (sau ceva asemanator), debifeaza si nu o sa mai apara. Daca nu ai optiunea asta este o problema de la stilul folosit.
www.HlStrike.Net - Totul despre Counter Strike & PhotoShop