Install

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Leito
Nou venit

Install

Mesaj de Leito »

Am luat de pe phpbb.com phpbb3 si nu stiu cum sa il instalez... vreau 1 phpbb care merge ok si 1 tutorial va rog...multumesc
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Install

Mesaj de Myky »

Pai o sa te ajutam aici , pas cu pas. Dispui de un host + domeniu ? ;)
Leito
Nou venit

Mesaj de Leito »

Am host lx.ro si subdomeniu tot de la ei :D Baga id meu de mess sa vb...: mylo.love sau laleagane_leito multumesc
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Incerc sa te ajut aici pe cat se poate , pentru ca probabil vor fii si altii care vor avea nevoie de ajutor.

Cauti pe google un client de transfer FTP si descarci , iar de aici http://www.phpbb.com/downloads/ iei phpBB 3. Dupa toate astea te connectezi la host cu datele primite prin e-mail si uploadezi continutul folderului phpbb 3 descarcat anterior.

Ceva probleme pana aici ? :)
Leito
Nou venit

Mesaj de Leito »

nu am pus:P intru pe adresa http://laleaganedesign.lx.ro/install/index.php si la Requirements tot test again zice X(....ce sa fac?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Daca tot suntem un forum de suport in limba romana, descarca de aici fisierele pentrulimba romana, dezarhiveaza-l pe local si urca-le apoi in folderul languages.

Ulterior, dupa ce vei lansa din nou procesul de instalare, de aceasta data in limba romana, vei vedea ca unele foldere trebuie setate cu permisiuni CHMOD 777 (cauta pe forum daca nu stii cum se face asta).
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”