Verification Code Help

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
^WorldZ
Nou venit

Verification Code Help

Mesaj de ^WorldZ »

Salut acum recent mi-am instalat phpbb3 pe un forum totul merge bine, topicuri, categorii, poze etc..... dar cand un cineva vrea sa se inregistreze trebuie sa bage Verification Code. Suna bine pana acum dar nu apare imaginea de la verification code. Am incercat sal scot dar atunci cand un user greseste de 3 ori parola apare aia cu Verification Code chiar daca ii dezactivat. Deci trebuie sa rezolv problema si am apelat la voi. Cand intru in cPanel dau la Visual Confirmation Settings (cel pentru verification code) si la Imaginea care ar trebuie sa o aiba verification code nu apare nimic apare doar Preview. Va rog sa ma ajutati sa fac problema. E posibil sa numi fie instalat captcha daca nu va rog un tutorial pentru instalare ar fii bun.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Verification Code Help

Mesaj de dorin »

Nu este recomandat sa dezactivezi confirmarea vizuala.
Tu ai instalat forumul ?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

E mai bine sa se inregistreze botii decat sa scrie persoana care vrea sa se inregistreze 6 caractere ?
^WorldZ
Nou venit

Mesaj de ^WorldZ »

Da eu am instalat forumul, adica lam gazduit. Mi-am instalat phpbb3 cum trebuie. Am facut exact ca in tutoriale (am cautat mai multe pentru a ma asigura) si nu este optiunea mea sa dezactivez codul dar NU APARE IMAGINEA de la el iar cand cineva se inregistreaza trebuie sa o baga. Deci alta optiune nu am va rog ajutatima ceva tutorial instalare CAPTCHA plz
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”