E putin mai complicat ce vreau eu. Ideea e asa:
vreau sa adaug un player care sa ruleze pe tot parcursul forumului, dar continuu.
Am incercat deja, si indiferent unde il adaug(body/header/footer) cand accesezi un nou topic/forum/categorie, orice, deci cand schimbi locatia, pentru ca intreg forumul se reincarca, si script-ul este reincarcat si incepe sa cante de la inceput: melodia 0, secunda 0, el este practic accesat de fiecare data cand se schimba locatia in forum.
Ce as avea eu nevoie e ca o anumita parte din forum sa poata fi facuta fixa, care sa nu se schimbe cand se schimba locatia din forum.
ca idee, ma gandeam la niste iframe-uri. dar si cand reapelezi iframe-ul se reupdateaza continutul sau.
ceva sa lucreze ar fi ceva de genul:
index.html contine
iframe 1: forum
iframe 2: player
dar ar strica aspectul forumului iar playerul ar lua o pozitie fixa pe ecran, si cand o parte din forum ar intra peste s-ar intercala.
sper sa intelegeti ce vreau si sa ma puteti ajuta.
ms
Cum pot pune un script care sa nu se reincarce niciodata.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
-
- Nou venit
Re: Cum pot pune un script care sa nu se reincarce niciodata.
la asta nu ma gandisem, desi poate fi enervant, cred ca totusi un pop-up intr-o noua fereastra e cea mai buna idee.
ms megeo.
alte idei?
ms megeo.
alte idei?
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Cum pot pune un script care sa nu se reincarce niciodata.
faci steaming pe o pagina separata... sau chestia aia cu winamp si media player. radio pe net cred...
geo