Cum pot sa adaug bannere ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot sa adaug bannere ?
As dori sa stiu cum pot adauga bannere in partea de jos a forumului !
Am cautat , dar am gasit numai pt 2.0 unde exista fisiere editabile .tpl
Eu in tema mea acidtech pt 3.0 am gasit doar fisiere .html si deci nu am putut face nimic!
Spuneti-mi va rog codul ce trebuie bagat si locul si fisierul
Multumesc anticipat!
Am cautat , dar am gasit numai pt 2.0 unde exista fisiere editabile .tpl
Eu in tema mea acidtech pt 3.0 am gasit doar fisiere .html si deci nu am putut face nimic!
Spuneti-mi va rog codul ce trebuie bagat si locul si fisierul
Multumesc anticipat!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum pot sa adaug bannere ?
Deschizi /forum/styles/stilul_tau/template/overall_footer.html.
Cauti:
Adaugi dupa codul bannerul tau.
Cauti:
Cod: Selectaţi tot
<div class="copyright">
<!-- IF U_ACP --><br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong><!-- ENDIF -->
</div>
-
- Utilizator înregistrat
Cand dau sa deschid imi deschide o pagina mozilla in care nu pot edita nimic! Cum editez atunci?dorin scrie:Deschizi /forum/styles/stilul_tau/template/overall_footer.html.
Cauti:Adaugi dupa codul bannerul tau.Cod: Selectaţi tot
<div class="copyright"> <!-- IF U_ACP --><br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong><!-- ENDIF --> </div>
- dorin
- Fost coleg
Desi la intrebarea asta ti-am mai raspuns AICI, iti voi raspunde ca fisierul nu trebuie deschis in browser ci cu un editor de fisiere html sau text. Poti folosi Notepad.
-
- Utilizator înregistrat
Nu stiu ce cod sa adaug ca eu am bannerul pe pc sau pe tinypicdavid06083 scrie:Cand dau sa deschid imi deschide o pagina mozilla in care nu pot edita nimic! Cum editez atunci?dorin scrie:Deschizi /forum/styles/stilul_tau/template/overall_footer.html.
Cauti:Adaugi dupa codul bannerul tau.Cod: Selectaţi tot
<div class="copyright"> <!-- IF U_ACP --><br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong><!-- ENDIF --> </div>
- dorin
- Fost coleg

Succes in continuare.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Nivel phpBB: Experimentat
In primul rand invata css si html de baza, altfel nu o sa stea nimeni dupa fundul tau.david06083 scrie:Nu stiu ce cod sa adaug ca eu am bannerul pe pc sau pe tinypic
- Din cate am inteles pe scurt vrei sa il adaugi in partea inferioara a paginii. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi cu ma spus si dorin (overall_footer.html) de acolo urmaresti codul spre final (pana la sectiunea de "Powered by..." si vezi cum se inchid id-urile/div-urile existente).
- Creezi intr-un fisier *.css o noua clasa pentru aranjarea viitorului banner.
- Dupa ce ai gasit locul in care vrei sa il introduci (in fisierul *.html mentionat anterior, adaugi condul tau ca imagine si link ori ca script generat de catre provider-ul de ads, inserand totul in clasa mentionata la pasul 2.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
-
- Utilizator înregistrat
Shadow of Wishes scrie:In primul rand invata css si html de baza, altfel nu o sa stea nimeni dupa fundul tau.david06083 scrie:Nu stiu ce cod sa adaug ca eu am bannerul pe pc sau pe tinypic
Daca ai intrebari legate de cum se creaza un link ori se insereaza o imagine folosind HTML, iti sugerez sa te informezi de pe site-urile de profil.
- Din cate am inteles pe scurt vrei sa il adaugi in partea inferioara a paginii. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi cu ma spus si dorin (overall_footer.html) de acolo urmaresti codul spre final (pana la sectiunea de "Powered by..." si vezi cum se inchid id-urile/div-urile existente).
- Creezi intr-un fisier *.css o noua clasa pentru aranjarea viitorului banner.
- Dupa ce ai gasit locul in care vrei sa il introduci (in fisierul *.html mentionat anterior, adaugi condul tau ca imagine si link ori ca script generat de catre provider-ul de ads, inserand totul in clasa mentionata la pasul 2.
Cerutul de suport pe acest site este placut ca violul anal si util ca gonoreea!
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
Te simti ofensat tinere, sau ce? Daca nu iti place ceea ce ti se spune...nu incerca sa te faci remarcat.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Nivel php: Experimentat
Topic inchis.. daca nu-ti convine ajutorul pe care il primesti aici cere in alta parte