Cannot modify header information

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
david06083
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Cannot modify header information

Mesaj de david06083 »

dorin scrie:
david06083 scrie:NU AM ACCES LA ACP SI NU STIU SA FAC VREUNA DIN CHESTIILE PE CARE LE-AI SPUS!
Asta inseamna ca pentru a rezolva problemele trebuie sa alegi din urmatoarele alternative:

1. Incepi sa studiezi mai bine ce este phpBB.
Avand in vedere recentul update al phpbb.ro, poti incepe de aici:
http://www.phpbb.com/support/documentation/3.0/
Ulterior, daca nu ai inteles ceva sau nu reusesti sa faci ceva, poti reveni cu un mesaj.

2. Rogi pe cineva care se pricepe sa faca tot ce e necesar in locul tau. Aici iti recomand sa nu ne mai contactezi prin MP, noi acordam suport exclusiv pe forum.
As dori sa am timp sa citesc tot pomelnicul ala dar nu am , crede-ma!

Acum daca tot spuneti ca acordati suport pe forum, acordati-mi-l va rog ca in afara de al tau nu am un mesaj la topic in aproape 12ore!

Please help!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Daca nu ai si nu ai nici macar timp sa cauti pe acest forum, aplica varianta 2.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

dorin scrie:Cel putin una din problemele expuse de tine are rezolvarea deja scrisa pe forum. Nu iti ramane decat sa incerci sa cauti :idea:
Am cautat, sa ma calce autobuzul daca nu am incercat, va rog explicati-mi ca eu nu am gasit si va rog, nu uitati ca sunt incepator si ca nu e neaparat asa daca va ganditi ca eu stiu sa fac ce stia cel caruia i-ati mai rezolvat problema , fiecare se blocheaza in punctele lui, nu suntem xerox-uri!

Please help!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Uite aici doar un exemplu, cum o sa citesti acolo probleme e discutata pe mai multe subiecte/topice.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

dorin scrie:Daca nu ai si nu ai nici macar timp sa cauti pe acest forum, aplica varianta 2.

Am incercat , chiar mi-a facut cineva din staff-ul acestui forum upgrade-ul , dar persoana nu a mai intrat pe mess sau pe pc de atunci , ca nu mai trebuia sa va contactez pe voi daca mergea treaba!

Sa iti mai spun ca am contactat peste suta de persoane (in legatura cu problema aceasta)este inutil ! SI am avut 2 rezultate:

1. Ori nu stiu ce sa faca , se pricep doar la siteuri, trackere!
2. Ori ca voi, stiu , dar nu le pasa si nu vor sa faca nici pe bani si conturi si rank si altele!

Asa ca va rog ajutatima!
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

dorin scrie:Uite aici doar un exemplu, cum o sa citesti acolo probleme e discutata pe mai multe subiecte/topice.

Sarumana, esti mare om! Merge! Vezi ce inseamna sa fii incepator ???De unde era sa stiu eu ca asa se rezolva ???

Sincer cand am mai avut probleme am dat search , dar nu am gasit mare lucru!

Acum spunemi si mie cum fac sami fie vizibila ACP cu mozilla si cum fac sa nu mai mai trimita la plimbare cand solicit sa accesez PERMISIUNI din ACP!

Eroarea de la ACP ce apare sus de tot este;

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)

Si mai am o eroare sus de tot in panoul utilizatorului

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/ucp/ucp_main.php:831)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/ucp/ucp_main.php:831)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/ucp/ucp_main.php:831)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/ucp/ucp_main.php:831)

Ce dupa cate cred eu cauzeaza marirea fontului pe pagina aia din panoul principal din panoul utilizatorului!

Sarumana dorin!

Please help ca nu am terminat!
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Cu ajutorul indiciului dat de Muzet , pt care ii multumesc , am reusit sa umblu in fisiere si am sters niste chestii in plus cu xtrabotz.com si am scapat de mesajele de eroare de deasupra paginilor si pot vedea acum ACP , si toate codurile de eroare au disparut !

Totul merge super cat priveste ACP in afara de o ultima problema pe care daca ma ajutati sa o rezolv va las in pace!

Cand dau click in ACP pe PERMISIUNI mi se deschide o pagina alba fara nimic in ea si asta chiar nu stiu sa o rezolv!

Please help si dupaia scapati de mine pana la noi inconveniente cu forumul!
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

ai pe host pagina aia de permisiuni corupta sau are 0kb. verifica
geo
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

megeo scrie:ai pe host pagina aia de permisiuni corupta sau are 0kb. verifica

Nu stiu cum se verifica!
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Are 36,731 bytes si nu pare a fi corupta , dar nici nu stiu cum ar arata daca ar fi corupta!

Probabil e corupta si atunci invatatima va rog cum sa o repar!
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”