Cannot modify header information

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
david06083
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Cannot modify header information

Mesaj de david06083 »

Cum pot afla ce versiune am pe forum ca cine mi l-a facut nu mia zis ce versiune a bagat? Si deaia nu stiu nici din ce instalare(de ce versiune) sa iau alea 2?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Scrie in Panoul administratorului ce versiune ai. Oricum, ia-le pe cele din 3.0.4
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Am facut asa(leam reurcat) si nu a disparut eroarea de la admin panel

phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)

Banuiesc ca trebuie sterse toate liniile alea manual! Sau ce trebuie facut?
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Repune si folderul language.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Am repus si folderul language si la mine nu s-a schimbat nimic , eroarea inca imi apare , dar celalalt administrator al forumului meu putea sa se logheze in ACP si putea sa il foloseasca( prin http://phpproxy.ro/ , ca altfel nici nu i se incarca forumul) si acuma nici lui nu ii mai apare ACP!! Nu mai inteleg nimic, sa imi explice cineva de ce/cum ii mergea lui prin http://phpproxy.ro/ si eu nu puteam sa vad chiar si cu siteul ala , si acum nici lui nu-i mai arata ACP si eroarea e tot acolo!

Sa-mi explice si mie cineva ce face acel site de putea el sa vada si ce sa fac in continuare ca sa imi apara si mie ACP si sa-mi dispara eroarea?
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Probabil la el nu se actualizasera nameserverele (in caz ca le-ai schimbat recent) sau are probleme cu ISPul, astfel incat nu poate accesa un site anume, mi s-a intamplat si mie.

Descarca arhiva cu phpBB 3.0.4 si pune fisierele originale, nemodificate peste ce ai tu, exceptie face config.php.
Fa si un backup la fisiere inainte de asta.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Nu stiu cum si ce sa mai fac si oricum nu stiu sa fac ce ai zis Muzet , ma poate ajuta cineva si practic, adik sa ma ajute facand treaba aia pt ca eu nu stiu cum sa fac si deja am pus topicul de vineri si am rezolvat 20% din problema de vreo 5 zile si este f incet procesul aici pe forum. Si eu ma blochez in f multe locuri pt ca sunt incepator!

Mi-l poate face si mie cineva , dau orice!

Vaaaaaa rrrrooogggg! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da

Mesaj de Shadow of Wishes »

Ce intelegi prin orice? Muzet ti-a explicat ca fupa ce faci un backup (din acp) de la sectiunea Sistem (System) daca nu gresesc, il salvezi si pe calculator si adaugi fisiere dintr-o noua arhiva peste cea existenta (pastrand fisierul config.php).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Shadow of Wishes scrie:Ce intelegi prin orice? Muzet ti-a explicat ca fupa ce faci un backup (din acp) de la sectiunea Sistem (System) daca nu gresesc, il salvezi si pe calculator si adaugi fisiere dintr-o noua arhiva peste cea existenta (pastrand fisierul config.php).

Orice=Rank la mine pe forum, euro pe cartela..mai multe

Asa..dupa cum am mai mentionat, NU POT INTRA IN ACP !

Nu inteleg de ce ar merge acum o arhiva noua, cand eu nu am modificat nimik in afara de ce a zis muzet si totul e 99% intact! Si mie fiind un incepator, mi-e sa nu stric ceva!

Off , nu stiu de ce nu ma intelege nimeni , ca am mai facut eroisme dinastea de am facut un pas gresit si a cazut forumul si doar reinstalarea a mai rezolvat ceva dup-aia!

Nu stiu ce va e atat de greu de inteles ca mi-e frica sa nu stric ceva ca din cauza unor miscari gresite a mai picat forumul de vreo 3 ori pe o perioada de 1 sapt- 2 saptamani! Ma ajuta cineva? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Faci backup din cPanel, de la MySQL Database, ai acolo optiunea backup.
Iar la fisiere faci dupa FTP, trebuie doar sa dai doua clickuri si faci backupul.

Daca o sa strici ceva, asa cum zici, o sa pui backupul si o sa fie ca pana acum sau poate nu o sa fie nevoie de backup.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”