Languace Pack

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ShaRum
Utilizator înregistrat

Languace Pack

Mesaj de ShaRum »

Deci imi instalez Language Pack EN ( English ) , dupa un timp nu imi apar cele cu new topic , post repley , apoi ma duc in contu meu ftp ( filezila ) , modific la imageset , folderul din ro in en , degeaba ca tot nu imi apar icoanele cu new topic / post repley ..... , cand am instatl atunci limba EN am sters RO si am pus si la Sertari limba EN tot , cand sa instalez RO inapoi imi apare o eroare , sterg limba RO din ftp ( filezila ) , o downloadez dupa phpbb.com limba RO , o bag in ftp (filezila) , degeaba imi apare aceasi eroare . Deci ce trebuie sa fac ? :(
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Languace Pack

Mesaj de Shadow of Wishes »

1. Ce eroare iti apare?
  2. Limba engleza se instaleaza standard, iar limba romana se poate instala ulterior...nu am inteles ce pachet vrei sa utilizezi (En/Ro)?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ShaRum
Utilizator înregistrat

Mesaj de ShaRum »

deci eu utilizez acum EN si vad ca nu imi apar acele icoane cu New Topic / Post Repley / Edit / ....etc. la theme . Imi apare doar la subsilver2 si la prosilver atat. Iar eu acum vreau sa imi instalez RO , cand sa dau Instal imi apare aceasta eroare : http://i44.tinypic.com/2t8xu.png . Deci ? :(
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

1. Adauga folder-ul En in folder-ul language dupa care adauga si in imageset folder-ul cu acelasi nume mentionat anterior.
Intrebare: iti mai apare eroarea?

2. Adauga folder-ul Ro in folder-ul language dupa care adauga si in imageset folder-ul cu acelasi nume.
Intrebare: Aceasi intrebare ca cea mentionata mai sus.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ShaRum
Utilizator înregistrat

Mesaj de ShaRum »

nu imi merge
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”