Cum pun reclama?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Cum pun reclama?
Am vazut ca mi-ati sters topicul si m-am gandit ca mai e postata pe undeva aceasta intrebare, am dat o cautare, si nimic.
1. Cum pun reclama aici si cum mai fac un tablou cum sunt alea doua: Who is online si Who was here
2. Cum pun reclama si anunt aici dar inainte de alea marcate in chenar
1. Cum pun reclama aici si cum mai fac un tablou cum sunt alea doua: Who is online si Who was here
2. Cum pun reclama si anunt aici dar inainte de alea marcate in chenar
Re: Cum pun reclama?
2. Aceea este reclama adsense , trebuie sa te inregistrezi la google adsense si o sa iti dea un cod acel cod il pui in overall_header.html
ACP -> Styles -> Templates -> si dai edit la tema pe care o ai apoi cauti din lista aceea overall_header.html si pui codul
ACP -> Styles -> Templates -> si dai edit la tema pe care o ai apoi cauti din lista aceea overall_header.html si pui codul
Ultima oară modificat 09-Apr-2009, 12:22:23 de către maDskiLL, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
Stiu ca e de la AdSense dar cum o pun acolo? Stiu cum s-o pun acolo dar nu stiu cum s-o pun inainte de alea marcate in chenar..

pai pui codul inaintea codului cu chenarul ...
-
- Utilizator înregistrat
pai pui codul anuntului

-
- Utilizator înregistrat
cauta mod pentru statisticiAndrusKanu scrie:Si cum creez alte tablouri? Spre ex: Statistici

-
- Utilizator înregistrat
la asta nu prea stiu ... deci nu ma bag las pe altii sa iti raspunda care stiu si se pricep .