salutare
mi-am instalat phpbb premod 3.0.4 (www.phpbb-seo.com) si vreau sa fac import d useri, forumuri si posturi dintr-o baza de date a unui forum premod phpbb 3.0.2.
presupun k modul seo instalat nu a afectat aceste tabele din baza de date.
care sunt pasi care trebuie sa-i urmez!
va multumesc anticipat!
o zi buna!
import useri, forumuri si posturi
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: import useri, forumuri si posturi
O faci simplu din phpmyadmin. Intai exporti tabelele ce te intereseaza din baza de date veche, apoi faci import in cea noua. Insa era mai usor daca faceai un install/database_update.php pe baza de date veche cu fisierele ultimei versiuni urcate in directorul radacina al forumului.
Felicitari echipei phpbb.ro pentru trecerea la nivelul superior al acestei platforme. Era pacat, siteul aparea ca si cum ar fi fost in paragina, abandonat
Felicitari echipei phpbb.ro pentru trecerea la nivelul superior al acestei platforme. Era pacat, siteul aparea ca si cum ar fi fost in paragina, abandonat
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
Odata si odata tot era timpul sa se faca aceasta modificare, mai ales ca disutiile au inceput de anul trecut inca.visualstorm scrie: Felicitari echipei phpbb.ro pentru trecerea la nivelul superior al acestei platforme. Era pacat, siteul aparea ca si cum ar fi fost in paragina, abandonat
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
am incercat sa folosesc "install/database_update.php" dar in cazul meu nu merge, eu nu am mai pastrat nici un fisier din vechiul forum, mai am doar baza de date.
in cazul asta mai pot face ceva?
in cazul asta mai pot face ceva?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel php: Mediu
incarci fisierele de la phpbb seo premod, modifici fisierul de configurare cu datele bazei de date phpbb 3.0.2, apoi mergi in actualizarea bazei de date. Probleme pot aparea daca ai modificat fisierul phpbb_seo_class.php din phpbb_seo in versiunea 3.0.2., insa este deajuns sa stergi tot din phpbb_seo/cache.
Nu mai stiu exact ce tabel, insa poti dezactiva modulul seo din phpmyadmin, faci update, intri pe forum in administrare si de acolo stii ce ai de facut
Aaa ... daca ai avut si moduri suplimentare... cam nasol.
Nu mai stiu exact ce tabel, insa poti dezactiva modulul seo din phpmyadmin, faci update, intri pe forum in administrare si de acolo stii ce ai de facut
Aaa ... daca ai avut si moduri suplimentare... cam nasol.