Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
reko
Utilizator înregistrat

Mesaj de reko »

Cand postez ceva casuta cu numele , avatarul etc... imi apar pe partea dreapta nu cum e aici la voi pe forum, pe stanga. Cum fac sa le pun si eu la fel ?

Mersi!
aurelfoto
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelfoto »

Temele subSilver au avatarul pe stanga, cele Prosilver au pe dreapta, poti face si din una prosilver avatarul pe drapta, dar e munca multa, si trebuie sa sti cum sa faci o tema, daca esti incepator cauta o tema subSilver
reko
Utilizator înregistrat

Mesaj de reko »

Problema este ca am o tema luata de pe net care imi place foarte mult, dar are avatarul pe dreapta. Sa inteleg ca nu as putea sa-i fac nimic... ?!

later edit: si daca ma mai poate ajuta cineva cu permisiunile pentru ca nu ma descurc deloc. Se pot creea topicuri doar la o categorie, la celelalte nu-mi apare "subiect nou". :(
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Profilul se poate muta în stânga. Un exemplu pentru prosilver gasesti AICI. Nu iti ramane decat sa adaptezi pentru stilul folosit de tine. :idea:
reko
Utilizator înregistrat

Mesaj de reko »

mersi mult dorin pentru raspuns

referitor la chestia asta :

later edit: si daca ma mai poate ajuta cineva cu permisiunile pentru ca nu ma descurc deloc. Se pot creea topicuri doar la o categorie, la celelalte nu-mi apare "subiect nou".

stie cineva ?
reko
Utilizator înregistrat

Mesaj de reko »

cand dau sa schimb permisiunile imi da: Eroare generală
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Studiaza mai bine problema permisiunilor, este destul de complexa, plecand de la permisiuni utilizator, grupuri, categorii, forumuri, etc.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”