Cand postez ceva casuta cu numele , avatarul etc... imi apar pe partea dreapta nu cum e aici la voi pe forum, pe stanga. Cum fac sa le pun si eu la fel ?
Mersi!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Problema este ca am o tema luata de pe net care imi place foarte mult, dar are avatarul pe dreapta. Sa inteleg ca nu as putea sa-i fac nimic... ?!
later edit: si daca ma mai poate ajuta cineva cu permisiunile pentru ca nu ma descurc deloc. Se pot creea topicuri doar la o categorie, la celelalte nu-mi apare "subiect nou".
later edit: si daca ma mai poate ajuta cineva cu permisiunile pentru ca nu ma descurc deloc. Se pot creea topicuri doar la o categorie, la celelalte nu-mi apare "subiect nou".

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Profilul se poate muta în stânga. Un exemplu pentru prosilver gasesti AICI. Nu iti ramane decat sa adaptezi pentru stilul folosit de tine.