Atasamente Limitate
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Atasamente Limitate
Stie careva daca exista un mod sau ceva pentru a limita atasamentele pentru fiecare user. Spre exemplu vreau ca fiecare user sa poata posta cel mult 5 fotografii/ 7 zile. Posibil?
Re: Atasamente Limitate
nimeni nimic?
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cu ce vrei tu, nu cred ca se poate exact, dar poti limita marimea unui atasament.

- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Poti seta numarul de link-uri, de imagini atasate dintr-un mesaj, daca vrei ceva care sa fie pe 7 zile, cred ca as putea sa iti fac eu unul dar doar contra cost.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- ajax
- Utilizator înregistrat
Salutare celor care citesc si celor care m-aui ajutat in randurile trecute cu alte sfaturi.
O problema cu legatura la acest subiect a aparut astazi si pe forumul nostru. In momentul in care se face upload direct pe forum la fotografii , apare mesajul "ne pare rau cota atasamentelor a fost atinsa"
Are careva ideie de la ce provine? Multumesc
O problema cu legatura la acest subiect a aparut astazi si pe forumul nostru. In momentul in care se face upload direct pe forum la fotografii , apare mesajul "ne pare rau cota atasamentelor a fost atinsa"
Are careva ideie de la ce provine? Multumesc

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Ar trebui sa măreşti sau să setezi 0 (nelimitat) limita ataşamentelor in Panoul Administratorului - General - Configurare forum - Configurări ataşamente - Limitat totala pentru ataşamente

- ajax
- Utilizator înregistrat
Dorin am verificat dar nu apare nicaieri ""Limitat total pentru atasamente". Am doar numar maxim de atasamente pe mesaj care este setat pe 0. Unde gresesc?

- dorin
- Fost coleg
In adresa URL a forumului tau observ ceva cu freeforum, este forumul tau creat de un script gratuit ? Acest aspect ar putea lamuri de ce Panoul administratorului la forumul tau difera de Panoul administratorului unui phpBB standard.

- ajax
- Utilizator înregistrat
da, este gazduit pe freeforums.org . As mai avea vre-o alternativa?
- dorin
- Fost coleg
Cumpara un domeniu + gazduireajax scrie:da, este gazduit pe freeforums.org . As mai avea vre-o alternativa?