Probleme in instalarea forumului phpbb3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu merge. Nici cum nu merge. Imi da eroare cand incerc sa il instalez din browser, de fapt zice ca nu gaseste pagina, ca ii eroare. Va rog faceti-mi voi un forum ca mie nu imi iese, nu pot, am tot incercat, de 2 luni incontinuu... Imi faceti unul ? Am cont, trebuie doar sa uploadati si sa instalati forumul din browser.
MAI BINE MORI IN PICIOARE DECAT SA TRAIESTI IN GENUNCHI
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Daca nu iti gaseste pagina verifica daca ai pus unde trebuie si daca nu arunca o privire in .htaccess.
PS: citeste ceea ce scrie la mine in seamnatura (doar pentru tankers) sper ca m-am facut foarte bine inteles.
PS: citeste ceea ce scrie la mine in seamnatura (doar pentru tankers) sper ca m-am facut foarte bine inteles.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Imi cer scuze, dar nu mai pot sa tot incerc.. pentru ca nu merge. NICI CUM NU REUSESC sa instalez forumul phpbb3. Mi-l instalati voi pt ca eu NU STIU, pur si simplu nu imi iese. Mai spun o data: am cont pe lx, trebuie doar sa uploadati fisierele si sa-l instalati din browser.
Imi faceti asta fa rog ? Aveti ID-ul meu de Y!M
Spuneti-mi de ce nu vreti sa ma ajutati sa uploadez si sa instalez din browser?
Imi faceti asta fa rog ? Aveti ID-ul meu de Y!M
Spuneti-mi de ce nu vreti sa ma ajutati sa uploadez si sa instalez din browser?

MAI BINE MORI IN PICIOARE DECAT SA TRAIESTI IN GENUNCHI
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
da tu de ce ai impresia ca suntem obligati sa te ajutam?
uite ce bine e explicat aici: http://www.phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=98
daca zici ca nu poti, eu trag niste concluzii destul de triste despre tine.
daca zici ca nu poti trece de pasul X, dai detalii exacte despre ceea ce nu intelegi, atunci vei putea fi ajutat,
urli in stanga si dreapta ca nu stii, dupa 2 pagini de discutii dorin ti-a inteles problema. tu nu stiai sa faci upload. era greu sa spui asta de la inceput?
cum facem? continuam discutia inca 2-3 pagini, apoi speram ca poate ghiceste cineva problema nu?
hai ca incerc un pic de telepatie... hmmmm hmmmm o eroare hmmm hmmm ... phai ca nu vad nimic. zi ce nu stii sa complectezi, la care pas te-ai blocat, poate nu stii sa-ti faci o baza de date, poate nu stii sa schimbi chmodul... dar zi ce problema ai. termenul de simpla "eroare" e vag.
uite ce bine e explicat aici: http://www.phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=98
daca zici ca nu poti, eu trag niste concluzii destul de triste despre tine.
daca zici ca nu poti trece de pasul X, dai detalii exacte despre ceea ce nu intelegi, atunci vei putea fi ajutat,
urli in stanga si dreapta ca nu stii, dupa 2 pagini de discutii dorin ti-a inteles problema. tu nu stiai sa faci upload. era greu sa spui asta de la inceput?
cum facem? continuam discutia inca 2-3 pagini, apoi speram ca poate ghiceste cineva problema nu?
hai ca incerc un pic de telepatie... hmmmm hmmmm o eroare hmmm hmmm ... phai ca nu vad nimic. zi ce nu stii sa complectezi, la care pas te-ai blocat, poate nu stii sa-ti faci o baza de date, poate nu stii sa schimbi chmodul... dar zi ce problema ai. termenul de simpla "eroare" e vag.
geo