Probleme in instalarea forumului phpbb3

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
tankers
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme in instalarea forumului phpbb3

Mesaj de tankers »

Buna seara la toti :). Am probleme in instalarea forumului phpbb3. Pur si simplu, ma impiedic de aspecte banale. Stiu, pare foarte simplu; imi fac cont, uploadez, intru din browser, instalez si gata. Ei bine, pentru mine pare greu. Sa mor io, de 2 luni ma chinui sa imi fac un forum si nu pot. Zi de zi, tot incerc, pe diferite hosturi gratuite, cu smart ftp, ma chiunui sa uploadez etc... Nu imi iese. Va rooog ajutati-ma ca nu mai pot, ma tot chinui, mor aici. De 2 luni incontinuu incerc si nu imi reuseste instalarea :( .
Va roog ajutati-ma, spuneti-mi mai detaliat pasii pt ca nu inteleg. Daca se poate, imi faceti voi un forum ?Ma puteti contacta la id de Y!M cs_tankers@yahoo.com
Vreau sa imi fac o comunitate counter-strike 1.6 si source dar nu pot fiindca nu am forum :(((. Va implor ajutati-ma sa imi creez un forum phpbb 3.0.4 sau 3.0.2

Multumesc & o seara placuta!
MAI BINE MORI IN PICIOARE DECAT SA TRAIESTI IN GENUNCHI
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

De ce nu iti faci pentru inceput pe myforum.ro de exemplu? Daca tot nu ai domeniu..
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Peste ce problema ai dat ?
tankers
Utilizator înregistrat

Mesaj de tankers »

@pK - eXplosive : mi-am facut pe myforum, forumgratuit si amforum :) .
Dar acuma sunt 'avansat' , am trecut la un nou level, la un forum instalat manual. Gata cu forumurile gratuite care se incarca greu, nu prea ai perminiuni, depinde de altii, oricand poate fi suspendat etc...

@Muzet : Nu stiu un host gratuit bun, nu stiu sa uploadez: adica sa selectez fisierele, nu stiu in ce folder din ftp sa le uploadez, nu prea stiu pasii de la instalarea din browser.. deci mai multe lucruri.Nu reusesc sa instalez forumul phpbb3 deoarece ma impiedic de aspecte banale... cel mai urat.. Va rog daca puteti sa imi faceti dumneavoastra un forum pentru ca eu nu stiu, nu mai pot sa tot incerc si sa vad ca nu reusesc.. :cry:
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN

Mesaj de Shadow of Wishes »

tankers scrie:.. Va rog daca puteti sa imi faceti dumneavoastra un forum pentru ca eu nu stiu, nu mai pot sa tot incerc si sa vad ca nu reusesc..
Inainte de a te manifesta ca si cum ar fi sfarsitul lumii, ai bunavointa si arunca o privire peste urmataorea explicatie: http://www.phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=98

Daca nici dupa explicatia anterioara nu reusesti, atunci vei primi mai mult suport.

PS: pentru a face teste pe un forum, poti incerca sa descarci programul WAMP ce te ajuta sa instalezi diverse script-uri acasa pe calculatorul tau (doar pentru tine).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
tankers
Utilizator înregistrat

Mesaj de tankers »

Am citit, dar tot nu reusesc sa imi fac forumul. NU ma descurc nici cum. Va rog frumos sa imi faceti un forum pentru ca eu nu stiu, nu reusesc sa il instalez.. Orice tutorial as avea, nu imi iese, nici cum nu merge
Va rog sa imi faceti voi un forum. Nu vreau cap-coada, pt ca am cont pe LX. Vreau doar sa imi uploadati fisiererle forumului, sa schimbati permisiunile si sa il instalati din browser. Va rog, nu dureaza mult.

Am ales numele asta: cfg.bro.ro
Conactati-ma pe messenger pentru a va da datele contului pentru a va conecta la ftp. Va ofer moderator daca ma ajutati 8)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

tankers scrie: Conactati-ma pe messenger pentru a va da datele contului pentru a va conecta la ftp. Va ofer moderator daca ma ajutati 8)
Poate ar fi bine sa renunţaţi la acest tip de cereri !

Ajutorul este oferit exclusiv aici pe forum si va rog sa nu mai contactati membrii echipei in privat !
tankers
Utilizator înregistrat

Mesaj de tankers »

Nu am trimis pm nimanui. Va rog, nu va cer mult, doar sa uploadati fisierele forumului si sa il instalati din browser. NU dureaza mult. Va rog ajutati-ma :cry:
Raul
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7

Mesaj de Raul »

tiam dat pm
if($YouAreHappyAndKnowIt) {
ClapYourHands;
}
tankers
Utilizator înregistrat

Mesaj de tankers »

De ce nu vreti sa ma ajutati sa imi fac un forum? Mi-am schimbat numele, mi-am facut alt cont pe LX: rodistrict.bro.ro
Ajutati-ma sa uploadez si sa il instalez din browser pentru ca nu stiu, si de accea va cer ajutorul!
Nu reusesc sa instalez forumul deoarece ma impiedic de aspecte banale si de accea va cer ajutorul: sa imi uploadati forumul (va dau eu datele pentru ftp) si sa il instalati din browser (as vreau ca numele sa fie http://rodistrict.bro.ro/forum si nu http://rodsitrict.bro.ro/phpbb3 )
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”