Genral error nu Critical da tot se pune

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
boogdan
Utilizator înregistrat

Genral error nu Critical da tot se pune

Mesaj de boogdan »

uite ce`mi zice can incercand si eu ca baiatul sa intru pe un topic al forumului` chestia asta se aplica tuturor posturilor:

General Error

Could not obtain topic information

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 11

SELECT t.*, u.username, u.user_id, u2.username as user2, u2.user_id as id2, p.post_username, p2.post_username AS post_username2, p2.post_time FROM forumtopics t, forumusers u, forumposts p, forumposts p2, forumusers u2 WHERE t.forum_id = 2 AND t.topic_poster = u.user_id AND p.post_id = t.topic_first_post_id AND p2.post_id = t.topic_last_post_id AND u2.user_id = p2.poster_id AND t.topic_type <> 2 ORDER BY t.topic_type DESC, t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0,

Line : 327
File : /home/tekno/public_html/forum/viewforum.php

hihihi ce sai fac .. :)_
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Repară-ţi tabelele folosind phpMyAdmin.

Cod: Selectaţi tot

REPAIR TABLE tabel;
search.php?search_keywords=repair
boogdan
Utilizator înregistrat

Mesaj de boogdan »

aja pai bun pana acum inteleg cand imi cere ceva de gENU Debug Mode ma duc in phmyadmin da treava e ca uite ce mi`a zis atunci cand amdat comanda REPAIR TABLE tabel; -->
tekno_tekno.tabel repair error Table 'tekno_tekno.tabel' doesn't exist

deci in idiotenia mea cred ca tre` sa inlocuiesc tabel ala cu ceva .. :) da ce si cred ca asta este in Mesaju ala de eroare da de unde`mi dai eu saeama ce`mi zice ell
?
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

nu numai ca treb sa-l inlocuiesti... mai mult chiar, trebuie sa-l creezi :)
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

boogdan scrie:aja pai bun pana acum inteleg cand imi cere ceva de gENU Debug Mode ma duc in phmyadmin da treava e ca uite ce mi`a zis atunci cand amdat comanda REPAIR TABLE tabel; -->
tekno_tekno.tabel repair error Table 'tekno_tekno.tabel' doesn't exist
Te duci în phpMyAdmin selectezi baza de date a forumului.. marchezi toate tabelele, apoi din jumpbox-ul acela unde îţi afişează Verificat cu: selectezi Reparare table.
Poţi să faci aceaşi operaţiune şi pentru a optimiza baza de date.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”