Cum pot sa latesc forumu ?

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ShaRum
Utilizator înregistrat

Cum pot sa latesc forumu ?

Mesaj de ShaRum »

Deci eu am thema la forum asa , http://i41.tinypic.com/fc7ji8.png ,si vreau sa fie mai lata , am tehma IR ( Industrial ) , si am versiunea de phpbb 3.0.4 . Vreau sa fie mai lata pana unde arata sagetile . Vreau sa imi explicati pas cu pas , unde sa pun codul sau sa modific , si daca se poate si poza sa imi faceti . Va multumesc .

EDIT - si daca se poate si culorile la profil , http://i40.tinypic.com/dnoqip.png , sa fie culorile care leam scris acolo , sa imi dati codu sa inlocuiesc , si sa imi ziceti unde si cu ce :cry:
ShaRum
Utilizator înregistrat

Mesaj de ShaRum »

imi ziceti si mie macar cum sa schimb culuarea acolo ? si care cum ?:|
kaz
Utilizator înregistrat

Mesaj de kaz »

Am vazut ca ai reusit sharum .. cum ai facut ?
ShaRum
Utilizator înregistrat

Mesaj de ShaRum »

Cod: Selectaţi tot

body {
	/* Text-Sizing with ems: http://www.clagnut.com/blog/348/ */
	font-family: "Lucida Grande", Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
	color: #323D4F;
	width: auto px;/*
	min-width: auto px;*/
	font-size: 62.5%;
	margin-top: 0;
	margin-right: auto;
	margin-bottom: 0px;
	margin-left: auto;
}
Deci ma ajuta careva cu culorile ?:(
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Folosesti firefox vad...descarca un add-on numit "Web Developer", dupa care apesi Ctrl(Cmd) + Shift + F si o sa dai click pe zona care te intereseaza, in asa fel descoperi clasa necesara si modifici culorile. ;)
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ShaRum
Utilizator înregistrat

Mesaj de ShaRum »

Shadow of Wishes scrie:Folosesti firefox vad...descarca un add-on numit "Web Developer", dupa care apesi Ctrl(Cmd) + Shift + F si o sa dai click pe zona care te intereseaza, in asa fel descoperi clasa necesara si modifici culorile. ;)
nu merge ... , dar din steelshates.css , unde trebuie sa modific ? culorile la acelea 2 ? :| :oops:
Shadow of Wishes

ShaRum scrie:nu merge ... , dar din steelshates.css , unde trebuie sa modific ? culorile la acelea 2 ? :| :oops:
Ce anume nu merge...mai exact? Tu nu ai si alte fisiere *.css, doar stylesheet?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
ShaRum
Utilizator înregistrat

Mesaj de ShaRum »

la acel addons cu mozila nu imi arata codu de la culuare imi arata altceva :) , iar la tema care am mentionato sus sunt steelshets.css , normal.css , large.css , dar alea sunt pentru dimensiune :) , iar culorile se fac din steelshets.css dar nu stiu unde anume :| , intelegi tu ?
ShaRum
Utilizator înregistrat

Mesaj de ShaRum »

deci imi spune careva ?
Shadow of Wishes

Cu respectivul add-on iti spune clasa in care trebuie sa modifici culoare...si mergi tu in fisierul stylesheet si modifici.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”