Site ecommerce + phpbb??

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
adrianp03
Nou venit

Site ecommerce + phpbb??

Mesaj de adrianp03 »

Salut la toti,

este primul meu mesaj pe acest forum :roll:
Am un site ecommerce si as vrea sa ii adaug un forum. Intrebarea mea este daca userii care au deja cont pe site pot sa posteze mesaje cu acelasi username/password si pe forum?! Pe scurt daca se poate redirectiona/schimba intr-un fel tabela de useri.

Thx
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Desigur ca tabela de useri a e-commerce poate fi exportata in phpbb. Problema este sa automatizezi acest lucru de fiecare data cant un utilizator nou se inregistreaza. Pentru asta trebuie cunoastiinte mai avansate de php si MySQL.
adrianp03
Nou venit

Mesaj de adrianp03 »

nu se poate realiza si fara export? Ca de exemplu userii de e-commerce si forumul sa foloseasca aceeasi tabela? (teoretic ca cineva sa posteze mesaj pe forum treb mai intai sa aiba cont de user pe site si ca din forum sa nu se poata creea useri - doar logare)
Cunostinte sunt da' ma gandeam sa intreb inainte sa imi bag capul in phpbb.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Cu php si MySQL orice e posibil, inclusiv o tabela comuna a utilizatorilor. Asta inseamna insa modificari de de cod. Poate ar trebui sa te consulti cu un programator, asa ceva nu cred ca vei gasi gratuit pe net, sau cine stie, poate ai tu noroc :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”