E blocat contorul de mesaje postate de fiecare membru

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
NTDesign
Nou venit

E blocat contorul de mesaje postate de fiecare membru

Mesaj de NTDesign »

Am actualizat din phpbb2 in 3 si de atunci e blocat contorul de mesaje postate de fiecare membru. site: www.ceasornicar.ro/forum
Help me please.
Sugestie: Puneti regula pe forum ca cei care cer ajutor sa descrie problema in titlu ca daca sunt de genul (nu merge sau ajutor) nu poti gasi ce ai nevoie.

Multumesc antocipat !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Incearca: ACP - General - Resincronizează contorul mesajelor

Regula de care vorbesti e scrisa clar in regulamentul forumului, insa putin se obosesc sa-l citeasca.
NTDesign
Nou venit

Am incercat dar nu merge.

Mesaj de NTDesign »

Dar mai precizez ceva: merge contorul le membrii inregistrati cat timp aveam versiunea 2. Nu mai merge contorul la cei noi (inregistrati dupa instalarea phpbb3)
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Am incercat dar nu merge.

Mesaj de megeo »

NTDesign scrie: Sugestie: Puneti regula pe forum ca cei care cer ajutor sa descrie problema in titlu ca daca sunt de genul (nu merge sau ajutor) nu poti gasi ce ai nevoie.
asta e dovada ca nici macar tu nu l-ai citit
NTDesign scrie:Dar mai precizez ceva: merge contorul le membrii inregistrati cat timp aveam versiunea 2. Nu mai merge contorul la cei noi (inregistrati dupa instalarea phpbb3)
ba merge, dar e mai complicat.
la phpbb3 ai asa
membri activi = cei care ii vezi si pe forum
membri totali = ii vezi doar in acp
membri inactivi = vezi doar in acp

tu daca ai in total 1500 membri, din care 500 activi, forumul iti va afisa pe prima pagina ca are doar 500 membri.
NTDesign
Nou venit

Mesaj de NTDesign »

Man nu e vorba de contorul de membri ci de contorul mesaje postate de fiecare membru ! (daca intri in members la mesaje postate membrii noi au 0 chiar daca au postat)
Exemplu: Uite mesaje postate de acest user: http://www.ceasornicar.ro/forum/search. ... 5&sr=posts
Vezi in profilul lui zice ca are 0 mesaje postate: http://www.ceasornicar.ro/forum/memberl ... le&u=11015
Ultima oară modificat 25-Feb-2009, 12:38:53 de către NTDesign, modificat 1 dată în total.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Re: Am incercat dar nu merge.

Mesaj de megeo »

NTDesign scrie:Dar mai precizez ceva: merge contorul le membrii inregistrati cat timp aveam versiunea 2. Nu mai merge contorul la cei noi (inregistrati dupa instalarea phpbb3)
si aici despre ce contoru lu freantzu vorbeai?
NTDesign
Nou venit

Mesaj de NTDesign »

am completat mai sus fara sa-mi dau seama ca ai scris deja.
NTDesign
Nou venit

Mesaj de NTDesign »

Man nu e vorba de contorul de membri ci de contorul mesaje postate de fiecare membru ! (daca intri in members la mesaje postate membrii noi au 0 chiar daca au postat)
Exemplu: Uite mesaje postate de acest user: http://www.ceasornicar.ro/forum/search. ... 5&sr=posts
Vezi in profilul lui zice ca are 0 mesaje postate: http://www.ceasornicar.ro/forum/memberl ... le&u=11015
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Re: E blocat contorul de mesaje postate de fiecare membru

Mesaj de bogdan »

Urmeaza aceasta procedura si vezi daca merge...
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”