Salut,am niste probleme!

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
david06083
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Salut,am niste probleme!

Mesaj de david06083 »

Trimis: 25-Feb-2009, 10:20:16 Titlul subiectului: Poate cineva sa ma ajute?
Am 3 probleme:

1. phpBB : Critical Error Could not open acidtech template config file DEBUG MODE Line : 503 File : functions.php

2.Am phpbb2.0 si am incercat sa bag si nu merge nicio tema in afara de cele 3.0 care au erori! Am incercat mai multe teme si sambata seara cand incercam sa incercam sa bag tema acidtech mia dat eroarea de mai sus!

3.Acum eroarea mia disparut singura si apare nu stiu ce site cand ar trebui sa fie eroarea.

P.S.am scris acest mesaj pt ca vreau sa evit reinstalarea pt ca altfel voi pierde toate posturile si inclusiv unele pe care nu le pot recupera
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

NU SE OFERA SUPORT PE 2.0. It's over. Nu mai faceti topicuri la 3.0 cu probleme referitoare la 2.0

PS: E stricata cumva baza de date ca sa pierzi tot? si lasa tu reinstalarea si fa o conversie draguta la 3.0
PS2: template-urile de pe 2.0 nu merg pe 3.0 si viceversa.
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”