Deci am avut un forum pe un host mai "slab dotat" si inca mai este acolo la stadiul acesta
Total mesaje 2557 › Total subiecte 426 › Total membri 76
Am pe el versiunea 3.0.2 si temele sunt toate pentru 3.0.2 si forumul nu are nici un bug la postare . Este foarte OK
http://forumrevolution.zxq.ro/forum/ ( Numai linkul asta merge , daca puneti fara forum va da redirect )
Am mutat de 1 luna si ceva pe altul ( LX ) crezand ca este mai bun si fara reclame care intra in tema si in ACP prin forum . Sunt in stadiul acesta
Total posts 2745 - Total topics 468 - Total members 97
http://www.forumrevolution.lx.ro
La fel ca primul versiunea 3.0.2 si tema este pentru 3.0.4 ( SoftBluev3 ) , are bug la postat ... uneori merge sa postez alteori deloc , cand intru mereu pe forum trebuie sa ma loghez ceea ce e enervant .
//
De lucrat am lucrat cu phpbb ceva timp dar aceasta problema ma depaseste , nu am mutat niciodata un forum cu multe posturi de pe un host pe altu si sa apara probleme de genul asta .
Mai trebuie sa spun ceva , cand l-am pus pe noul host am facut asa :
Am facut Backup la forumul vechi ( Tip de Backup : Tot , Tip fisier : text , Actiune : Descarca - Marcheaza Tot ) .
Am instalat pe noul host din nou phpbb3.0.2 si am dat din phpmyadmin Golire la tabele alea parca si am copiat din backup facut in fereastra aia din SQL si am dat OK .
Apoi am copiat limba RO , temele si imaginile pe asta nou .
De cand am pus tema noua imi face probleme .
Vreau sa trec la 3.0.4 si nu prea stiu cum , nu am inteles ce sa fac . Am downloadat cateva chestii dar habar nu am ce sa fac cu ele .
Credeti ca daca trec la 3.0.4 o sa scap de bugul asta cu postarea ?
Imi puteti explica ceva mai amanuntit si cu lux de amanunte sau este pe undeva un tutorial in romana / engleza pe care nu l-am gasit si imi va fii de ajutor ?
//Daca am postat in locul gresit imi pare rau , sper sa gasesc rezolvare la problema asta .
Trecere de la 3.0.2 la 3.0.4 mai complicat
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu prea iti inteleg framantarea prin "La fel ca primul versiunea 3.0.2 si tema este pentru 3.0.4 ( SoftBluev3 )".
Poti enumera mai exact ce vrei sa faci si care sunt chestiile la care faci referire? "Am downloadat cateva chestii dar habar nu am ce sa fac cu ele . "
Poti enumera mai exact ce vrei sa faci si care sunt chestiile la care faci referire? "Am downloadat cateva chestii dar habar nu am ce sa fac cu ele . "
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.4
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Deci "La fel ca primul "
Forumul care il am acum pe lx are mai multi membrii si posturi . Are tema SoftBlue setata pentru toti membrii si vizitatorii . De cand am pus tema pentru 3.0.4 ( asa scria pe siteul de unde am luat tema ca edoar pentru 3.0.4 ) nu merge sa mai postez cateodata , nu mereu am aceasta problema .
Am dowloadat asa :
_phpBB-3.0.2_to_3.0.3 si phpBB-3.0.3_to_3.0.4 si am inteles din ce am dat search ca trebuie sa dau update si la baza de date si am luat _phpBB-3.0.4-files
Sper ca am fost inteles
Ce fac cu ele ?
Si acum am observat .... cand intru pe forum in loc sa apara adresa normala www.site.lx.ro/ apare asa http://forumrevolution.lx.ro/index.php? ... bbca912658
Forumul care il am acum pe lx are mai multi membrii si posturi . Are tema SoftBlue setata pentru toti membrii si vizitatorii . De cand am pus tema pentru 3.0.4 ( asa scria pe siteul de unde am luat tema ca edoar pentru 3.0.4 ) nu merge sa mai postez cateodata , nu mereu am aceasta problema .
Am dowloadat asa :
_phpBB-3.0.2_to_3.0.3 si phpBB-3.0.3_to_3.0.4 si am inteles din ce am dat search ca trebuie sa dau update si la baza de date si am luat _phpBB-3.0.4-files
Sper ca am fost inteles

Ce fac cu ele ?
Si acum am observat .... cand intru pe forum in loc sa apara adresa normala www.site.lx.ro/ apare asa http://forumrevolution.lx.ro/index.php? ... bbca912658