Problema Avatare..
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Problema Avatare..
Deci mi-am facut un forum si am vrut sa ami pun un avatar .. dar cand intru in modificare avatar ami scrie "Functionalitatea avatarului este momentan dezactivata" oK mi-am dat seama ce este problema m-am dus in CP si acolo erau debifate deci toate astea erau debifate le-am bifat la loc dar tot degaba nu merge..ce pot sa fac..sii sa nu uit inainte sa intru in "Configurari imagini asociate (avatar)" ami apre cu rosu "Avertisment
Calea introdusa “images/avatars/upload” nu se poate scrie." Ce pot sa fac..?
Calea introdusa “images/avatars/upload” nu se poate scrie." Ce pot sa fac..?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Sa pui permisiuni CHMOD 777 pe acel folder. Gasesti mai multe detalii aici:
http://www.phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=76
http://www.phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=76
OFF :
omule vad..ca ai inchis topicul celelalt .. da este un site de warez nu stiu ce nu va place.. dar nu am facut nimica rau numa am avut o problema si speram ca voi o sa ma ajutati ..
ON:
mS ca mi-ai zis :*
EDIT:
am modificat folderu in 777 dar tot nu merge.. nu stiu ce sa mai fac..
omule vad..ca ai inchis topicul celelalt .. da este un site de warez nu stiu ce nu va place.. dar nu am facut nimica rau numa am avut o problema si speram ca voi o sa ma ajutati ..
ON:
mS ca mi-ai zis :*
EDIT:
am modificat folderu in 777 dar tot nu merge.. nu stiu ce sa mai fac..

Ultima oară modificat 23-Feb-2009, 22:07:33 de către file, modificat 1 dată în total.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Nivel phpBB: Experimentat
Daca ai avut curiozitatea sa te uiti prin regulament ai fi observat ca NU se ofera suport de nici un fel pentru site-urile ce:file scrie:OFF :
1. NU contin copyright phpBB.com respectiv phpBB.ro (cand este cazul).
2. NU este afisat copyright-ul autorului temei pe care respectiva comunitate o utilizeaza (fie ca ai modificat tema intr-o mai mare sau mai mica proportie)
3. NU se ofera suport site-urilor ce promoveaza warez (cazul tau)
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Nivel phpBB: Experimentat