restaurare nu se face

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
anatolie
Utilizator înregistrat

restaurare nu se face

Mesaj de anatolie »

Salutare.

Deci aveam tema UTIS si versiunea 3.0.2 .
am updatat-o pana la 3.0.4.Se vedea Utis dereglat.Am sters forumul si am instalat de nou tot.
Cand am dat restore la forumul salvat la 3.0.2 nu face nimic.Nu mai apare nici un forum nimic si eroarea asta.

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 'template_inherits_id' in 'field list' [1054]

SQL

INSERT INTO bb_styles_template (template_id, template_name, template_copyright, template_path, bbcode_bitfield, template_storedb, template_inherits_id, template_inherit_path) VALUES (1, 'prosilver', '© phpBB Group', 'prosilver', 'lNg=', 0, 0, ''),(2, 'UTIS', '© Power-Ads.org 2008', 'UTIS', 'kNg=', 1, 0, ''),(3, 'Glacier', '© 2008 ShadowFlames Development', 'SF_Glacier', 'lNg=', 0, 0, ''),(4, 'AeroBlue', '© John Olson', 'AeroBlue', 'kNg=', 1, 0, ''),(5, 'AeroBlueX', '© John Olson', 'AeroBlueX', 'kNg=', 0, 0, ''),(6, 'subsilver2', '© phpBB Group, 2003', 'subsilver2', 'kNg=', 0, 0, ''),(7, 'WoWMaevahEmpire', 'Maëvah/Moonclaw - http://www.wowcr.net/', 'WoWMaevahEmpire', 'kNg=', 0, 0, ''),(8, '360Elite', '© 2008, DVGFX', '360Elite', 'kNg=', 0, 0, ''),(9, 'DVGFX2', '© 2008 DVGFX', 'DVGFX2', 'kNg=', 0, 0, ''),(10, 'EfilmyBB3', '© 2008 gokinstudio.com gok4in@gmail.com', 'EfilmyBB3', 'kNg=', 0, 0, '')

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_database.php
LINE: 327
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_database->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ai updatat numai tema ? Sau si fisierele forumului si baza de date ?

Cum adica ai sters forumul ? Ai sters si baza de date ? Nu ai facut un backup/salvare la baza de date ?
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Marian96 »

trebuie sa updatezi si baza de date.pur si simplu scrii in browser
http://site/install/database_update.php site il inlocuiesti cu adresa forumului tau
anatolie
Utilizator înregistrat

Mesaj de anatolie »

poi faza ca am facut .
.

cand am instalat forumul din nou nu imi dadea voie ca phpbb_ erau ocupate si am facut cu phpbb1_

help..
anatolie
Utilizator înregistrat

Mesaj de anatolie »

nici o ideeie?
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”