Cum trebuie sa setez campurile "Profil Personalizat&
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cum trebuie sa setez campurile "Profil Personalizat&
Mi-am creeat un camp cu profil personalizat,pentru a prevenii inregistrarea botilor pe forum.La inregistrare apare insa apare si in profil,cand se posteaza un mesaj ....Eu nu vreau sa apara..Daca debifez optiunea cu "Afişează câmp profil" nu mai apare la inregistrare.Si in panoul utilizatorului apare chiar daca eu am setat pe NU.....Cum l-as putea face ?
Field in Viewtopic
Cand vizualizez un tipic si apare la respectivul la profil in dreapta sau stanga depinde de tema
Cum fac sa fie vizibil si alt field? de exemplu Stai acasa? useru selecteaza DA si sa se vada si in viewtopic nu numai in user profile ......
Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
Cum fac sa fie vizibil si alt field? de exemplu Stai acasa? useru selecteaza DA si sa se vada si in viewtopic nu numai in user profile ......
Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Cum trebuie sa setez campurile "Profil Personalizat&
Da, trebuie doar sa cauti.