[phpBB Debug] PHP Notice

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
YaniS
Nou venit

[phpBB Debug] PHP Notice

Mesaj de YaniS »

frate deci eu nu mai suport...e a nu stiu cata oara cand mi se strica forumul din cauza unei erori de genul asteaia si mi se maresc textele pe site !! Acestea apar in header !

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251
spuneti-mi si mie fratilor care stiti cum sta treaba cu tampenia asta... ca nu m-ai suport...am inteles ca poate fii de la vreun malware care s-a instalat pe ftp...si culmea daca inlocuiesc alea merge dar peste ceva timp apar iar...spuneti-mi ce sa fac ce deja e a 4-5 oara cand refac forumul...!!!!Precizez ca am folosit optiunea ssearch la voi dar nu am gasit nici un raspuns concret !!! Ajutati-ma va rog !!!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Nu cred ca e cel mai potrivit sa te vorbesti cu frate :lol:
Cauta linia 251 din fisierul funtions.php din folderul includes si sterge-o, s-ar putea sa mearga. Daca nu, in urma carei modificari apare eroarea asta?
YaniS
Nou venit

Mesaj de YaniS »

mda ma scuzi...de mers merge daca reinlocuiesc fisierul function.php dar doar pentru o perioada...dupaia imi apare aceeasi problema...si nu am facut nici o modificare NIMIC ...ieri dupamiaza mergea foarte bine...dar de azi-noapte a inceput sa imi tot dea erorile astea ! si nu ma mai lasa nici sa ma loghez ! :cry:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”